Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Visa Electron Junior kártya...

Visa Electron Junior kártya infók?

Figyelt kérdés
Lényeg az lenne, hogy a 18. életévemet nem töltöttem be, de netes átutalásokhoz kellene kártya. 18 év alatt is lehet ezt a kártyát igényelni? Szerintem így lenne logikus.
2010. dec. 27. 20:49
 1/2 anonim ***** válasza:

Az OTP-t és a Junior kártyát felejtsd el, a leglehúzósabb bank legszemetebb bankkártyája...

A legjobb a CIB-Bank CIBEZZ-számlacsomagja (14-26 éveseknek), ez tényleg jól használható, rengeteg díjmentes szolgáltatása van!!!

[link]

Igényelj mellé Internetkártyát (díjmentes!), ezzel biztonságosan tudsz a neten vásárolni, mindig csak annyi pénzt teszel rá, amennyi a vásárláshoz kell, így nincs veszélyben a többi pénzed a bankszámládon.

Havonta 3x bármelyik ATM-ből vehetsz fel pénzt díjmentesen!!! (A Juniorban havi 1x díjmentes az OTP-s ATM használata)

Díjmentesen tudsz a NetBank fiókodban átutalni akár rendszeresen, akár esetenként (ez a Juniorban nem díjmentes!)...

Januártól 50 Ft/hó lesz a havi számlavezetési díja, ez nagyon megéri a sok díjmentes szolgáltatásért cserébe.

A Mobilbank Számlafigyelő és Kártyafigyelő szolgáltatásért 150 Ft/hó díjat kérnek, de ez egy nagyon praktikus szolgáltatás, ezt is megéri igényelni.

Nálunk a 2 gyerekemnek volt OTP-Junior számlája, de csak szívtunk vele, így 1 éve felmondtam, és CIBEZZ-számlacsomagot igényeltünk nekik : SZUPERJÓ!!!...

2010. dec. 28. 03:53
 2/2 anonim ***** válasza:

Egyetértek az előttem szólóval, NE az OTP-t!!! Én még mindig szívok vele, de van másik számlám is, csak azért tartom fenn, mert a szüleim is OTP-sek, és gyorsabban tudnak rá utalni, ha úgy adódik.

Amúgy az összes többi banknak sokkal jobb ajánlata van, és ott is ugyanúgy használható kártyát kapsz.

Én az Erste Bank diákoknak szóló ajánlatát is néztem a nyáron, az is nagyon kedvező volt, de végül az MKB mellett döntöttem, náluk nyitottam egy diákszámlát.

Ott a diákoknak minden ingyen van: bankkártya, havi 2 pénzfelvétel bárhol, átutalás bárhova, és még a kártyafigyelő SMS is teljesen ingyenes! És nincs semmilyen havidíja sem.

Ráadásul az internetbankja is sokkal jobban kezelhető, mint az OTP-nek, az ügyintézőket is udvariasabbnak találtam az MKB-nál, teljesen meg vagyok velük elégedve.

De tényleg, válassz bármit, lényeg az, hogy NE az OTP-t, mert az összes többi banknak jobb ajánlatai vannak.

És persze, lehet nyitni 18 év alatt is ilyen számlát minden gond nélkül, csak ott kell lennie az egyik szülődnek is, és ne felejts el diákigazolványt sem vinni. (Személyi és lakcímkártya mellett persze.)

2010. dec. 28. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!