Eltörtem a MasterCard-om. Mennyibe kerül pótolni?
Figyelt kérdés
OTPjunior2010. dec. 27. 18:24
1/11 anonim válasza:
Elveszett/ ellopott kártya pótlása Letiltás díja: 500 Ft, pótkártya díja: 200 Ft
2/11 anonim válasza:
Nem szeretnék vitatkozni rajta, de nekem az erste bankos MasterCardot kellett cserélni. Annak az ára 4000.- huf volt. Pedig nem eltörött, hanem egy hónapos lévén egyszerre megszünt működni. Azt mondták, hogy rossz helyen tartottam, és azért de-magnetizálódott.
3/11 anonim válasza:
Ez bankfüggő, nekem régebben ingyen cserélték.
4/11 anonim válasza:
18:38-as!
Azért lehetett annak sokkal drágább a cseréje, mert az bizonyára dombornyomott MasterCard volt, de az OTP Junior alapkártya az MasterCard Online (MCO), ami csak elektronikus kártya, ezért jóval olcsóbban pótolják.
18:32-as!
Szerintem a letiltási díjat nem kell kifizetnie, csak a 200 Ft-os pótkártya-díjat.
5/11 anonim válasza:
A legjobb az volt benne, hogy az Erste bankfiók vezetőnője a hátam mögött állt a sorban a Penny pénztáránál. Így személyesen volt módja látni, hogy honnan vettem elő a kártyát, hogyan nem tudták használni a boltban, amikor is épp ő adta a kezembe 1 hónapja újonnan. Így nem kellett kifizetnem a kártyacsere díját, hanem betudták valami jótállásos dolognak.
6/11 A kérdező kommentje:
dombornyomott mastercard electronic saját-kártya
2010. dec. 30. 10:39
7/11 anonim válasza:
A dombornyomott és az electronic kizárja egymást. MasterCard Online, nem? Amennyire tudom, csak arra lehet rakatni saját képet, a sima MasterCardre nem.
8/11 A kérdező kommentje:
én ugyemlékszem elecronic de nem biztos a kártyát apám elzárta hogy ne legyen vele semmi gáz nem tudom megnézni...kipuposodnak a számok...nem az a dombornyomot?
2010. dec. 30. 17:49
9/11 anonim válasza:
Elvileg így kellett kinéznie, csak a saját választott képeddel:
Amúgy milyen gáz lehet egy törött kártyával?
10/11 A kérdező kommentje:
jaja ilyen. mióta egyszer már neki ellopták hitelkártyáját(tudom az más) egyszerűen üldözési mániás és minden legkisebb veszélyre ugrik...külföldön voltam a hónap elején egy hetet és azt mondta ne vigyek kártyát nem elég biztonságos...:DD
2010. dec. 31. 10:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!