Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Ez hogyan működik? Hitelt...

Ez hogyan működik? Hitelt vennénk fel egy ismerősöm nevére.

Figyelt kérdés
Én lennék a kezes és a párom aki aktív báros.Azt mondta nekünk a hitelközvetítő,hogy az ismerősömnek csak fél évig kellene szerepelnie a hitelnél,mert utána a párom passzív báros lesz és kiválthatja őt,tehát ő lenne az adós.Ilyen tényleg van,így működik?
2010. dec. 26. 07:33
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Elvileg lehetséges, de gyakorlatilag nem biztos, hogy majd kikerülhet az eredeti adós.
2010. dec. 26. 11:27
 12/24 anonim ***** válasza:
50%
Kérdező, szerintem fordulj inkább egy pénzügyi tanácsadóhoz, ha itt nem kapsz érdemleges választ.
2010. dec. 26. 13:01
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Mindenesetre én személy szerint a saját rokonomnak nem mennék el, és igencsak önző dolog az embernek csak arra gondolnia, hogy én hogy kerülök belőle ki győztesen, aki asszisztál hozzá, az meg lehet, hogy hihetetlen nagy bajba...
2010. dec. 26. 13:03
 14/24 A kérdező kommentje:
nem véletlen kérdezem, konkrétan azért,hogy ne legyen baja az ismerősömnek.....
2010. dec. 26. 14:44
 15/24 A kérdező kommentje:
ingatlan fedezet nélküli hitel....
2010. dec. 26. 14:44
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Ingatlanfedezet nélkül semmilyen BÁR-os státuszú, (passzív sem) kaphat bankban hitelt, tehát az ismerősöd nincs tisztában a hitelezési szabályokkal.
2010. dec. 27. 08:34
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
08:34 majd rájön, amikor majd tiltják a fizetésének az 50 %-át vagy megy a lakásába a végrehajtó ,)
2010. dec. 27. 09:51
 18/24 A kérdező kommentje:
Ennyi negatív,megkeseredett embert.......hihetetlen
2010. dec. 27. 11:57
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Miből gondolod, hogy aki ismeri az összes bank hitelezési szabályát, az negatív és megkeseredett?

5 éve hiteltanácsadóként dolgozom, ismerem az összes bank hitelbírálati rendszerét. Mindegyiknél kizáró a BÁR-os státusz, ha nem ingatlan fedezetes hitelről van szó.

A tények ismerete szerintem inkább hasznos, mint negatív.

2010. dec. 27. 13:08
 20/24 A kérdező kommentje:
Az utolsó válaszadó úgy látom hozzáértő,a többiek nem írják,hogy ezzel foglalkoznak,így nem tudom miből merítik az ismereteiket....akkor ez, ebben a formában nem lehetséges,ha jól értelmezem...akkor miért állítanak ilyet,mármint a hitelközvetítő,elvégre úgyis kiderülne ,mert ennek is benne kellene lennie a szerződésben...gondolom én..
2010. dec. 27. 19:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!