Hogyan juthatok hamar pénzhez?
Figyelt kérdés
A családdal költözni akarunk, de gondok adódtak és most úgy tűnik, hogy ha nem sikerül 6 millió forintot összeszednünk, akkor muszáj maradnunk a régi házban, ami már bőven kicsi nekünk. Hitelt nem tudunk felvenni, mert nagyon sok a kamat és még az előzőből is nagyon sok vissza van. Valakinek van valami ötlete? Nagyon fontos lenne.2010. dec. 22. 14:07
1/5 anonim válasza:
Ilyen helyzetben miért akartok elköltözni, úgy, hogy még 6 millió ft. kellene? Maradjatok a seggeteken. Miből fizetnéd vissza a kölcsönt, ha hitelképtelenek vagytok?
2/5 anonim válasza:
Nem tudom, de ha kitalálod, hogy hogy lehet hamar 6 millát összeszedni, arra én is kíváncsi lennék :P
Ehhez még miniszteri fizetéssel is legalább egy év kell, úgy, hogy nem költ belőle semmit.
Esetleg bankrablással, ha nem jön be és lelőnek, akkor meg már költözni se kell :P
3/5 anonim válasza:
szerintem ebben a pillanatban legalább 6-7 millió csóró magyar gondolkodik ezen a kérdésen. én is, de nem tudom mit lehetne csinálni. nem hogy milliókat szerezni, 10ezret se. ~_~
4/5 anonim válasza:
Utolsó, nekem van egy ötletem, de ahhoz csajnak kell lenned :P
GYED-ről hallottál már? :P
5/5 anonim válasza:
Ha még az előző hitelt sem fizettétek vissza, akkor mi a fenét akarsz egy 6 milliós kölcsönnel?
Ha még adnának is (ami kizárt), akkor úgysem tudnátok fizetni és elúszna az új ház, sőt már nem is 6 milliót, hanem kb. 9-10 milliót (kamat+szerződés szegés stb.) kellene visszafizetni a banknak...
Jól írta az 1. válaszoló, maradjatok a s.ggeteken!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!