OTP-direkt - belépés?
Az azonosító, amit először kell beírni, az a 7 jegyű szám, ami szerepel a szerződésen is. Úgy tudom azt nem lehet megváltoztatni, de nem vagyok benne biztos. Nekem legalábbis az van, ami a szerződésen is szerepel. Alatta kéri a jelszót, annak nem muszáj 7 jegyűnek lennie, bár azt hiszem legelőször egy 7 számjegyből álló számsort kellett megadni, azt volt kötelező megváltoztatni az első belépés után. Nekem betűk és számok, és nem 7 jegyű lett. Még az elején valamit elbénáztam, talán pont a megváltoztatásnál, sehogy nem tudtam belépni, nem fogadta el az általam helyesnek hitt jelszót. Bementem a bankfiókba, ahol kötöttem a szerződést, ott pár perc alatt megcsinálták. Akkor már mindegy volt mit adtam meg, de azt is meg kellett változtatni itthon az első belépés után. :) Szóval szerintem a szerződéssel együtt, amin a kód is rajta van, menj be a bankba, ott segítenek!
Üdv:
31/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!