Mi ez ba hülyeség, most miért van letiltva a felhasználónevem az OTP direkt-nél?
Figyelt kérdés
Neten akartam belépni az előbb a fiókomba és ezt írta ki az oldal:
"Letiltva!
Az Ön Azonosítója felfüggesztésre került.
Az Azonosító 24 óra múlva automatikusan feloldásra kerül. A 24 órán belüli feloldás érdekében, kérjük, keresse fel bármelyik OTP Bank fiókot (amennyiben vállalkozói számlával rendelkezik, számlavezető fiókját). A letiltás feloldásáról lakossági ügyfeleink az OTPdirekt telefonos ügyintézőinél is rendelkezhetnek."
Ezt most azért, mert több mint háromszor próbálkoztam belépni a jelszavammal és nem sikerült, mert véletlenül be volt kapcsolva a Caps Lock és evés közben nem vettem észre???
Ez most komoly?
Vagy más miatt lehet? Jártatok már így?
2011. jún. 15. 18:55
1/3 anonim válasza:
A többszöri hibás belépés miatt van.
2/3 anonim válasza:
Bizony ez a többszöri sikertelen próbálkozás miatt van.Várj 24 órát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!