Átutalással kapcsolatos kérdésem a következő:?
Ha kaptam egy számlaszámot amire küldenem kell a pénzt (k&h, otp vagy akármilyen banknál van az illető) én az adott bankba bemegyek, lakcím kártyával, személyivel. Befizetem a pénzt a számlára. Az illető látni fogja a nevem és a címem amikor értesítést kap a banktól, hogy pénz érkezett a számlájára vagy ha beírok valamit a megjegyzésbe amiről megegyeztünk korábban csak azt látja?
Választ előre is köszönöm!
Ahogy a bankkivonatodon megjelennek az adataid, ahogy a bank a számlaszámodhoz bejelentette az adataidat, úgy fogja látni.
Csak banki dolgozóként lehet megoldani hogy ne látsszon a küldő adata, helyette mindenképp kell valamit beírni.
De mért baj ha látja aki kapja? Ha megbeszéltétek ismer nem?
Vagy az APEH miatt nem akarod, h látsszanak az adataid???
Kedves vagy de én egyáltalán nem arról beszéltem,hogy a saját számlámról utalok át, hanem az illető számlájára fizetek be annál a banknál ahol ő van ;)
Ha nem érted a kérdést nem kell választ írni!!
Köszöntem ;D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!