Ha van 3,5 millió forintom, akkor, hogyan kellene befektetnem, hogy abból meg tudjak élni? Tegyem bankba? Vegyek egy vikkendet? Mit ajánlotok?
Figyelt kérdés
2010. nov. 28. 15:31
11/15 anonim válasza:
Ja és megjegyzem, én 1 millióval szintén ezt az "átforgatós" módszert akartam csinálni, de végül rájöttem, hogy ha belépek a lakáskasszába, az 1 millió nélkül is fizetni tudom, ezért beléptem és emellett TBSZ-el lekötöttem 5 évre a pénzem, csak én nem bankbetétbe, hanem valamivel kockázatosabb tőkevédett részvényalapba.
12/15 anonim válasza:
Igaziból a bankban tárolással az a baj, hogy hiába adnak 7-8 százalékos kamatokat, öt év múlva amennyivel több lenne, annál többel fog kevesebbet érni.
13/15 anonim válasza:
09:16 nagyon igaz...
Hát 3,5 millió bőven kevés hogy ebből élj meg szerintem.
Ez inkább segítség a kezdetekhez, mintsem annyi pénz amiből meg tudsz élni hosszútávon...
14/15 anonim válasza:
Ha nagyon ügyes vagy, a tőzsdén ebből megélhetsz. Persze nem dőzsölve, hanem az átlagfizetés alatt keresve...
15/15 A kérdező kommentje:
Nem úgy gondoltam, h megélni, hanem hogy havonta vagy évente vmi plusz származzon belőle, ami úgy jól esik az embernek a fizetése mellé. Köszi a válaszokat!!
2010. dec. 8. 23:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!