Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Az otp-ben igényeltem devizasz...

Az otp-ben igényeltem devizaszámlát, azt az interneten hogy tudom ellenőrizni?

Figyelt kérdés
sehol sem találom, de a nő a bankban azt mondta, hogy a másik számlám mellett azt is látni fogom.
2010. nov. 25. 08:39
 1/7 anonim ***** válasza:
Elméletileg amikor bejelnetkezel az összes neveden lévő számla egymás alatt felsorolva jelenik meg.
2010. nov. 25. 08:55
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem jelenik meg. Múlthéten pénteken kötöttem.
2010. nov. 25. 08:56
 3/7 anonim ***** válasza:
Az eredeti számládhoz kapcsolódó devizaszámláról van szó, vagy teljesen különállóról?
2010. nov. 25. 09:00
 4/7 A kérdező kommentje:
Az eredetihez kapcsolódóhoz. Azt mondták ott tudom megnézni, mint a simát.de sehol sem látom...
2010. nov. 25. 09:05
 5/7 anonim ***** válasza:
Hát furcsa..Nekem látszik minden. Hívd fel a telefonos ügyfélszolgálatot.
2010. nov. 25. 09:24
 6/7 anonim ***** válasza:

1. Nekem mindig megjeleni a forintos is, a devizás is.

2. Tettél e pénzt a devizásra?

2010. nov. 25. 10:01
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Óra után bementem az otp-be és kiderült hogy az előző kedves kollégájuk nem állította be ezt az opciót, mikor ki is emelte beszéd közben h beállítja. :)

Most már látom mindkettőt.

szép napot!

2010. nov. 25. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!