Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Hogy kell elintézni, hogy...

Hogy kell elintézni, hogy itthonrol interneten tudjak utalni másnak a számlájára pénzt az OTP-nél?

Figyelt kérdés
bemegyek, de milyen irartok kellenek?
2010. nov. 23. 10:41
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
tuti? :D
2010. nov. 28. 11:19
 12/18 anonim ***** válasza:

Én 100%-osan nem állíthatom, hogy úgy van, mert nem tudom. :(

A lista alapján igen, de a biztonság kedvéért menj be a legközelebbi bankfiókba, írj nekik emailt, vagy hívd telefonon és kérdezd meg. A [link] honlapon megvan minden elérhetőségük, meg még sokminden más is. :)

2010. nov. 28. 14:33
 13/18 anonim ***** válasza:
írtam! :)
2010. nov. 28. 18:23
 14/18 anonim ***** válasza:

Általában 3-4 munkanapon belül válaszolnak, tapasztalatból mondom. :) Amikor váltani akartam a számlacsomagot, megkérdeztem Tőlük emailben, hogy bármely bankfiókban lehetséges-e, vagy csak a számlavezetőben. Közben másnap személyesen bementem, elintéztem. Pár nap múlva jött a válasz, hogy lehet. :))

off.. egyébként jól "elbeszélgetünk" itt ketten. :D

2010. nov. 29. 21:55
 15/18 anonim ***** válasza:

Már másnap megjött a válasz, és ugyanazt a linket küldték mint TE, szóval előrébb nem jártam. :D. Lehet én vagyok a vak, de nem tudok rajta kiigazodni, hogy mégis mennyi az annyi, meg melyik részt kell nézni :D

Ui.: Nem vagyok szőke :D, csak vaksi :DD. szerintem is jól elvoltunk =)

2010. nov. 30. 13:33
 16/18 anonim ***** válasza:
Nah 196 Ft volt az átutalás Postafiók Számlára... :)
2010. dec. 13. 22:01
 17/18 anonim ***** válasza:
Na látod... csak úgy volt, ahogy írtam, hogy ugyanannyi, mint a Tempó csomagnál. :)) Bár ez tény, hogy a táblázaton eligazodni nagyon nehéz, mert ott nem írnak konkrét összeget, csak százalékokat. Ki akartam Neked másolni azt a részt a táblázatból, le is fényképeztem, de a kepfeltoltes.hu nem engedte valamiért feltenni, így hagytam a francba. :( A lényeg, hogy most már tudod, hogy mennyi az annyi. :)))
2010. dec. 14. 12:48
 18/18 anonim ***** válasza:
igen :)
2010. dec. 15. 10:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!