Hogy kell elintézni, hogy itthonrol interneten tudjak utalni másnak a számlájára pénzt az OTP-nél?
Figyelt kérdés
bemegyek, de milyen irartok kellenek?2010. nov. 23. 10:41
1/18 anonim válasza:
Személyi, lakcímkártya, bankkártya.
2/18 anonim válasza:
OTP Direkt szerződést kell kötni, de ha mondod, hogy mit szeretnél, tudni fogják. :) Az első válaszoló által írt iratok kellenek hozzá.
3/18 anonim válasza:
Nekem is van Direktem, scak nem tudom, hogy vmi költsége van az utalásnak?
4/18 anonim válasza:
Az attól függ, hogy milyen számlacsomagod van.
Ha Net, akkor nincs külön utalási díj. Én is most váltottam át erre Tempóról, mert ott majd' 200 ft volt, ha bankon kívülre utaltam, ha OTPs számlára, akkor olcsóbb volt, de Net csomagnál már nincs semmi.
5/18 anonim válasza:
Otp Junioros vagyok, nem mondtak semmit hogy ehhez milyen csomag jár :S Valahol meg tudom nézni?
6/18 anonim válasza:
7/18 anonim válasza:
Hát szép... nah köszi a linket.
8/18 anonim válasza:
Nincs mit. Egyébként mielőtt átváltottam Net számlacsomagra azt hiszem úgy volt, hogy bankon belül 115 ft, bankon kívülre pedig átlagban 190 ft volt az átutalási díj... Nem egyforma, mint a táblázatban is látható, százalékos arányban számítják ki...
9/18 anonim válasza:
hát én ugy olvastam le hogy a Junior 1000ft minimum. az meg nagyon sok :S
10/18 anonim válasza:
Az nagyon sok lenne...
Most jobban átnéztem, a 3. lap tetején van az OTP direkt internetes átutalások díja...
Ott egybe veszi a Tempó és a Junior csomagot, szóval akkor annyi lesz az, mint ami nekem volt a Net csomag előtt.. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!