Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Mastercard Paypass-sal történő...

Mastercard Paypass-sal történő vásárlásnál szólni kell a pénztárosnak hogy így szeretnék fizetni vagy nem?

Figyelt kérdés
Mert ugye az egészben az a jó hogy gyors, nagyon gyors. Mert ugye ha simán kártyával akarunk fizetni akkor beütik a pénztárba, utána beütik a terminálba, zöldgomb-pin-zöldgomb. De a Paypassos terminálba belekerül rögtön? (Most egy szituáció: McDonalds'sban vásárlás. Mondja a pénztáros hogy mennyi, odarakom a kártyát (jelen esetben az új karórát) és akkor ki is fizettem?) (hülye kérdés tudom, de hát na :D)
2010. nov. 21. 23:28
 1/6 anonim ***** válasza:
42%
A Paypass órát forgalmazó pénzintézet jelen esetben a TakarékBank oldalán megtalálható a Paypass órát elfogadó üzletek-éttermek listája. Ez egy új technológia-ehhez szükséges Pos terminál még nagyon kevés van. Nem tom megvan e már ez neked, de mielőtt beszereznéd tájékozódj hogy a lakóhelyeden van e egyáltalán olyan üzlet ami rendelkezik a Paypass kompatibilis Pos terminállal. Mivel ha nincs-akkor gyakorlatilag használhatatlan:) Ahol nincs külön jelezve Paypass logoval, ott hagyományos kártyás fizetés lehetséges!
2010. nov. 22. 14:09
 2/6 A kérdező kommentje:
Hat köszönöm ezt eddig is tudtam XD meg a kérdéshez sincsen sok köze mert röviden azt kérdeztem h kell-e mondani h paypassal akarok fizetni vagy elég ha oda rakom? XD de azért koszi
2010. nov. 22. 18:04
 3/6 anonim ***** válasza:
29%
Akkor fogalmazd meg úgy a kérdést, hogy ilyen nyitott kapuk ne maradjanak benne, mert nem vagyok gondolat olvasó-nem tudhatom mit tudsz arról és mit nem. Ha olyan helyen fizetsz vele ahol van logoval jelölve, simán meg mondod hogy Paypassal fizetnél és ennyi.
2010. nov. 22. 21:35
 4/6 A kérdező kommentje:
Nemvolt senki a Starbucksban, és megkérdeztem az eladót h ha paypassal szeretnék fizetni akkor hogy működik, és kedvesen elmondta. XD Szal jólvan :D
2010. dec. 9. 23:06
 5/6 anonim válasza:
ólsz és be üti a terminálba kivéve ha alapból ben vann és akkor tudsz csak a pin beírással gyorsabb meg ,hogy alapból csak egy példányt nyomtat nem mint6ha bankártyával fizetnél de ha akarod akkor nyomtathat kettőt is a pénztáros :D
2011. márc. 7. 18:35
 6/6 anonim válasza:
Nekem van tapasztalat nem olyan gyors mint a reklámban de azért olyan mint a bankártya csak egy kicsivel gyorsabb :DD
2011. márc. 7. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!