Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Netbankom csak akkor lehet,...

Netbankom csak akkor lehet, ha van bankkártyám is?

Figyelt kérdés
Teszveszen szeretnék eladni és vásárolni és azt írja ki, hogy netbankomon keresztül fizessek 100 Ft-ot és csak azután tudok eladni. Nincs bankkártyám, így is lehet netbankom? Ha igen akkor hogy? Hol kell azt igényelni és melyiket ajánlanátok? Csak a teszveszhez kellene máshoz nem, mert nem használok bankkártyát és nincs is. Havonta mennyibe kerül a netbank? vagy mikért kell ott fizetnem?
2010. nov. 19. 14:15
 1/4 anonim válasza:

Én pont most utaltam a 100 Ft-ot és a héten intéztem a netbankot. :)

Nem kell hozzá bankkártya, csak egy folyószámla. Ha van számlaszámod, akkor bemész az adott bankhoz, mondod, hogy netbank-hozzáférést szeretnél igényelni, és pár nap alatt meg is lesz.

Én kedden intéztem, tegnap pedig már tudtam is (volna) utalni.

2010. nov. 19. 14:22
 2/4 anonim ***** válasza:
A jobb bankokban mire kimész az ajtó, már élesítve van a netbanki hozzáférésed.
2010. nov. 19. 14:31
 3/4 anonim válasza:
Én bankon keresztül utaltam ma, azaz bementem és megkértem, hogy utalják át ide a 100ft-ot és nyitottam egy számlát, aminek a havidíja sajnos 700ft a Raiffesen banknál. Sok sikert kívánok!!!
2010. nov. 19. 16:45
 4/4 anonim ***** válasza:

Csak úgy lehet NetBank hozzáférésed, ha van BANKSZÁMLÁD!

1.) Nyiss valamelyik banknál egy bankszámlát...

2.) Igényelj hozzá egy bankkártyát (az elektronikus bankkártyát sok bank díjmentesen adja, a dombornyomott bankkártyának éves díja van, de ezzel interneten is vásárolhatsz)...

3.) Igényelj a bankszámládhoz NetBank hozzáférést (ez mindenütt díjmentes)...

Érdemes olyan bankszámlacsomagot nyitni, ami a lehető legolcsóbban a legtöbb díjmentes szolgáltatást adja!

Ha 14-26 éves vagy, akkor neked találták ki a CIB Bank CIBEZZ-számlacsomagját (ebben minden NetBankos tranzakció díjmentes, díjmentesen kapsz bankkártyát és Internetkártyát) ez egy díjmentes számlacsomag!!!

A Mobil-Kártyafigyelő és Mobil-Számlafigyelő szolgáltatásért fizethetsz 150 Ft/hó összeget, ha kéred, de ezt megéri kérni.

Ha elmúltál 26 éves, akkor ajánlom a Raiffeisen "Lendület"-számlacsomagját (700 Ft/hó) vagy a K&H Bank "Emeltszintű elektronikus számlacsomagját" (700 Ft/hó)...

Ezekben is díjmentes minden NetBank tranzakció.

Az OTP-t messze kerüld el, mert náluk a számlavezetés is drága és már a NetBankos átutalásokért is iszonyú költségeket számolnak fel...

Ha a TeszVesz-en ill. a Vaterán akarsz eladni, akkor mindenképpen kell legyen bankszámlád, ahová majd a Vevőid átutalják a termékeid vételárát (utánvéttel semmit se postázz!!!).

A bankkártya meg azért kell a bankszámla mellé, mert a bankszámládon levő pénzből ezzel tudsz boltokban vásárolni vagy ezzel vehetsz fel pénzt a bankszámládról valamelyik ATM-pénzautomatánál.

2010. nov. 20. 05:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!