Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Milyen régóta kell egy munkahe...

Milyen régóta kell egy munkahelyen dolgozni ahhoz, hogy a bank adjon nagyösszegű hitelt ingatlanvásárláshoz?

Figyelt kérdés

ma 17:03
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ahol én vettem fel hitelt ott 6 hónap volt. Kérdezd meg a kiszemelt bankot.
ma 17:05
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
6-12 hónap. De szerződés és munkakör függő is!
ma 17:11
 3/7 A kérdező kommentje:
Vagyis egy friss munkahely mellett nem lehet hitelt felvenni ekkora összegben? Nincs valami kiskapu? A kölcsönök esetén is ugyanez van?
ma 18:07
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
3. De, lehet. Pl. ha előtte is vezető beosztásban dolgoztál, és most az új helyeden is vezető vagy. Olyan 1,5M+ fizuval.
ma 18:14
 5/7 A kérdező kommentje:
Ezek szerint vannak esetek, amikor lehet. Akkor konkretizáljuk. 400-800 ezer ft-os bruttó fizetés mellett nagyjából mekkora összegre lehet számítani? Tudom, hogy ez bankonként eltérhet, úgy általánosságban érdekelne. Hajlandó vagyok a kompromisszumokra, hiszen ez egy igencsak komoly elhatározás.
ma 18:27
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
5. A fizu csak 1 dolog, ráadásul..., most 400 vagy 800? Számít a korod, egyedül vennéd-e fel, mi a fedezet, mi a melód és hol, hol lenne az ingatlan amit veszel,...
ma 18:32
 7/7 anonim ***** válasza:

Ha van egy kis felelősségérzeted akkor a fizetésed harmadánál nagyobb törlesztőt nem vállalsz be. A bankok talán a fizetés 40 százalékáig vállalják.

Hogy mennyi pénzt tudsz felvenni ? Vannak hitel kalkulátorok. Beírsz egy igényelt összeget és a futamidőt majd megmondja a havi törlesztőt.

Aztán tologatod a csúszkákat amig megtalálod az elfogadható kombinációt.

ma 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!