Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Más is arcátlanságnak tartja ezt?

Más is arcátlanságnak tartja ezt?

Figyelt kérdés

Azt, hogy ha önkiszolgáló módon (a számlámat vezető bank egyik, azonnali jóváírást biztosító ATM-én) készpénzt fizetek be a lakossági folyószámlámra, akkor még ezért is díjat számít fel a bank (a CIB).

Már az is elég ciki szerintem, hogy az ötödik legnagyobb magyarországi városban (Pécs) lévő fiókjukban nem kegyeskednek pénztárat működtetni.

ma 07:04
A kérdező szavazást indított:
Igen, annak tartom.
Nem tartom annak.
11 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%
Ennek mi értelme van?
ma 07:18
 2/11 anonim ***** válasza:
77%

Szerinted azert kene uzelmetessek azokat a befizeto automatakat hogy te ingyen hasznald?

Masik kerdes, miert nem mesz olyan bankhoz ahol nem kell fizetni a betetelert?

ma 07:27
 3/11 A kérdező kommentje:
#2: hamarosan fogok menni.
ma 07:37
 4/11 anonim ***** válasza:
17%
Nincs ingyen ebéd, a nap végén valaki fizet.
ma 09:03
 5/11 A kérdező kommentje:
#4: ennek analógiájára én meg azt mondom, hogy akkor nincs ingyenmunka (önkéntes munka) sem, valamilyen ellenszolgáltatást mindig kell kapni munka végzéséért.
ma 09:56
 6/11 anonim ***** válasza:
77%
Nincs is, az önkéntes attól önkéntes, hogy ingyen adtad ajándékba. 4
ma 10:04
 7/11 anonim ***** válasza:
17%
Nem. Igénybe veszel egy szolgáltatást, amiről előre szóltak, hogy mi mennyibe kerül. Senki nem fogott fegyvert a fejedhez, hogy tedd be azt a pénzt folyószámlára. Légy erős, más bankoknál sincs ingyenes készpénzbefizetés (azt ne nevezzük annak, hogy van olyan díjcsomag, ahol az 1500 Ft-os számlavezetési díj helyett 10K-t fizetsz, és ez "igyenes").
ma 10:14
 8/11 A kérdező kommentje:
#7: nem olyan rég még volt ingyenes befizetés (pénztári befizetés is, nemcsak ATM-es) a lakossági számlákra. Csak a bankok áthárítják a megnövelt adóterheiket a lakossági ügyfeleikre is (mert az ócska szemét Orbán-kormány megengedi nekik).
ma 10:30
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

7

Raiffeisennél ingyenes a számlavezetés, s mellé ingyenes az ATM-befizetés is. Az utalás is ingyenes 50e HUF-ig.

Ersténél 871 HUF a számlavezetés, s ingyenes az ATM-befizetés.

ma 10:33
 10/11 anonim ***** válasza:
85%
OTP-nél ingyenes. 300e-et fizettem be ATM-en keresztül, 300e került a számlára, semmi levonás nem volt utána és a havidíj se emelkedett.
ma 10:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!