Hagyma9110 kérdése:
Hány hónapot néz a bank a bankszámla kivonaton?
Figyelt kérdés
Abszolút nem néztem utána, szerencsejátékoztam az utobbi időbe 2-300ezreket ( legtöbb esetbe vissza jött, és 0ra jöttem ki) Lassan lakás hitelt szeretnék felvenni, és ha abba hagyom a szerencsejátékot akkor 3-4hónap már megfelelő lesz az elbíráláshoz? Nyilván végleg akarom abba hagyni.febr. 6. 01:36
2/12 anonim 

válasza:

Màr 1 szerencsejàték tranzakció is fennakad a hitelbìrálaton. Erre külön szàmlàt kell nyitni ott ahol tuti nem akarsz felvenni hitelt. Ezt elszúrtad haver 😄
3/12 anonim 

válasza:

Várj pár hónapot és másik banknál igényeld a hitelt.
Problem megoldva.
4/12 anonim 

válasza:

Várj minimum fél évet. Most amúgy is vérengzés van a lakáspiacon, minden vevő pánikol, hogy lemarad a lakásvásárlásról és előrehozták a vásárlásaikat. Fél évig ne szerencsejátékozz és akkor rendben leszel. Addigra picit lenyugszik a piac (áresés nem lesz, sőt valszeg 10%-kal növekednek az árak a mostanihoz képest 6 hónap alatt is)
6/12 A kérdező kommentje:
Nem most venném fel, nyáron kb.
febr. 6. 09:21
7/12 anonim 

válasza:

#4 Ennek mi köze van a hitelbìrálathoz? Futtatnak egy keresést ami végigmonitorozza a tranzakciókat és ha szerencsejátékozott vagy egyéb olyan tranzakciót talának ami nem felel meg akkor bukta 😄 Jó lenne ha úgy működne mint ahogyan leìrtad
8/12 anonim 

válasza:

Pedig úgy működik ahogy a harmadik válaszban írtam.
Ha másik banknál igényel hitelt kíváncsi lennék milyen keresést futtatnak.
Hat havi kivonatot kell benyujtani.
Ha abban nincs szerencsejáték akkor?
Simán kezelhető a helyzet.
9/12 A kérdező kommentje:
Jelenleg is van hitel amit fizetek, és idén fogom kitörleszteni. 6hónap mulva kb.. Nagyvaloszìnűleg másik banknál lesz mert jobb a hitel mint az Otpnél.
febr. 6. 09:35
10/12 anonim 

válasza:

#7: 3-6 havi bankszámlakivonatot kérnek. PONT
Idegen bank nem lát rá más tranzakciókra. 🤡
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!