OTP folyószámla hitel hogyan működik?
Figyelt kérdés
Nem von le kamatot? Múlt hónapban kicsit szorult helyzetbe kerültem ezért muszáj volt felvennem a folyószámla hitelt. -38765Ft-ba tettem a számlámat de nem vont le kamatot. Csak annyit vont le a fizetésemből amennyivel minuszba tettem a számlámat. Régebben is be volt állítva nekem ez a funkció de akkor számolt fel valamennyi kamatot is. Junior számlám van amúgy.jan. 27. 14:18
1/1 anonim 

válasza:

A kamatot a havi záráskor terhelik be, mint amikor a számlavezetési meg egyéb díjakat.
Hó közben a rendszer számolja a kamatokat, és ami a hónap során összegyűlt, azt beterheli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!