Miért könyvel ilyen lassan az Erstes George alkalmazás?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy könyvelés dátuma alapján rendezi a tranzakciókat, de könyörgöm, ha fizetek mi a fenének nem kerül bele, hogy hol mennyit fizettem? Pontosabban belekerul, de mikor? 5 nap után. Naponta szeretném látni, hogy mi történik mert ha magának nem írja az ember, akkor hogy kövesse? Van egy keret, amit nem léphetek át ( hitelkártya) de így hogy nem írja pontosan mennyi a tartozás, csak 5 naponta frissül(!) közben meg amúgy fizettem már máshol is, de az majd következő részben kerül bele. Simán túl lehet lépni így a keretet. Nem lehet gyorsítani ezt a folyamatot?tegnap 10:31
1/6 anonim válasza:
Ez szerintem nemcsak a bankon múlik. De zárolásban ugyanúgy látod az összeget, ezt nem tudom miért jelent gondot.
Nem lehet mindent azonnali átutással intézni, csak azok látszódnak egyből a kivonaton.
2/6 anonim válasza:
A hitelkártya keretedet nem tudod túllépni.
3/6 anonim válasza:
Mert állandóan fejlesztik és olyankor karbantartás van, aminek ideje alatt nem könyvelődnek el a dolgok. Majd utólag.
Ez van!
4/6 anonim válasza:
A kártyás fizetés akkor könyvelődik, ha az üzlet le is kéri az összeget, addig csak zárolva van. Nekem volt olyan fizetésem, ahol az online rendelt cucc már 2 hete nálam volt, mire a zárolt összeget le is kérte a kereskedő
5/6 A kérdező kommentje:
Pont ez az, hogy a zárolást se mutatja, van egy fennmaradó keret, egy tartozás egyenleg és a kettő összege nem adja ki a teljes felhasználható keretet. A maradék lóg a levegőben...Azt nem mutatja hogy milyen tranzakciók kerültek zárolásra, majd levonja, ha úgy gondolja. De hát akkor nincs mit tenni. Köszi a válaszokat.
tegnap 11:11
6/6 anonim válasza:
A kereskedőn is múlik hogy mennyit van zárolàsban. Van akinél hamar àrfut van akinek nem,illetve a hétvégi tranzakciók karbantartás alatt végzek tranzakciók is kicsit később könyvelődnek el. Az egyenleged szempontjából lényegtelen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!