Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » A K & H nem enged fizetni,...

A K & H nem enged fizetni, folyton azt írja ki, Illegal Argument Exception??

Figyelt kérdés
Vinteden próbálnék rendelni, de nem engedi jóváhagyni a fizetést, akármit próbálok venni. Ez a probléma sosem jelentkezett eddig, még pár órája probléma nélkül rendeltem Vintedről. Most meg, amikor jóváhagynám a fizetést, kidob a főoldalra, és piros betűkkel kiírja nekem, hogy IllegalArgumentExcetption..? Semmit nem tudok vele csinálni, csak leokézni. Utána eltűnik ez az írás, de továbbra sem tudok vásárolni, ha újrapróbálom.

tegnap 12:45
 1/5 A kérdező kommentje:
A napi internetes vásárlási limitet is átállítottam, de nem segít
tegnap 12:48
 2/5 anonim ***** válasza:
45%
Mit mondott a telefonos ügyfélszolgálat, amikor felhívtad őket?
tegnap 13:30
 3/5 krwkco ***** válasza:

Próbáld meg a browsered InPrivate változatával. Hátha a böngésződ megjegyzett valami marhaságot és amiatt csinálja.

Vagy töröld ki a helyhez tartozó cooky-kat vagy akár az összeset.

tegnap 16:00
 4/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat, végül magától megoldódott a probléma. :))
tegnap 17:08
 5/5 anonim ***** válasza:
Amúgy szerintem annyi történt, hogy valami besz.rt az appban. Valószínűleg a szerver de lehet más is. Ez egy generikus hibaüzenet programoknál.
ma 05:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!