Van egy nagyobb Vodafone-os tartozásom, már több mint egy éve semmilyen papír nem jött ! Elévűlt? Fizetésemből nem fogják majd vinni , ha elévülésre hagyakszom nyilván ezt majd papírban leírom
Figyelt kérdés
jan. 22. 15:53
1/17 Fsms válasza:
Nem évült el. Lehet átadták egy faktoring cégnek azért nem kaptad meg.
4/17 A kérdező kommentje:
Faktoring cég mikor nyúlhat hozzá a fizumhoz? De semmi papír nem jött még róla
jan. 22. 16:46
5/17 anonim válasza:
Ha elévült, akkor már nem lehet behajtani.
6/17 anonim válasza:
El biztosan nem évült.
Majd megtalálnak csak idő kérdése.
7/17 anonim válasza:
Akik azt írják, hogy nem évült el, fogalmuk nincs mi az az elévülés. Ehhez képest nagyon magabiztosan ontják a hülyeséget magukból.
8/17 anonim válasza:
Kérdés milyen címed van megadva náluk.
9/17 anonim válasza:
Nekem volt hasonló.
Ellopták, de lejárt már rég a hűség, úgyhogy jelentettem, azt kész
Fél év múlva el kezdtek számlázni újra.
Jeleztem, mondták hogy ez nem így működik, fizetnem kell. Mondtam hogy nincs mire, szevasz.
Jött jó darabig szrtam rá, aztán eltűnt.
Nagyon régen volt már. Úgyhogy biztos van elévülés.
10/17 A kérdező kommentje:
Telekommunikáció 1 év alatt évülel, már az megvan. Mokkos papírt várom hogy ellent tudjak mondani , de még nem jött..
jan. 22. 22:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!