Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Otp nyugdíjpénztár be lépési...

Otp nyugdíjpénztár be lépési nyilatkozat vissza vonható?

Figyelt kérdés
13-án voltam bent hogy új személyim be mutassam, és nő meg győzött be lépjek. Február 1-én lesz érvényes. Minél több mindent olvasok róla itt, annál bizonytalanabb vagyok maradjak-e. Tudom 10 év után le mondható és fel vehető összeg is lehetséges. De látok pár éves posztot itt nem mindenkinek éri meg. Kiegyensúlyozottban vagyok. Van e más aki ebben van, és tud e írni róla valamit? Vagy érdemes most jelezni és amíg nem érvényes. Vagy nemet fognak mondani rá, és hagyjam inkább?

jan. 22. 01:10
 1/9 anonim ***** válasza:
Ráfizetéssel minden megoldható
jan. 22. 02:44
 2/9 anonim ***** válasza:
Miért írod külön az igekötőket?
jan. 22. 07:25
 3/9 anonim ***** válasza:

Attól függ hogy mennyire értessz a befektetésekhez és mennyire vagy fegyelmezett pénzügyekben.

Ha mindkettő igen (vagyis értessz is és fegyelmezettek is vagy) akkor nem éri meg, mert van jobb megoldás is. Ha valamelyikre nem a válasz, akkor kis összeggel (ha 40 alatt vagy akkor havi 15-25ezer ft-al, ha 40 felett akkor havi 40-50ezer ft-al) jó lehet.

jan. 22. 08:04
 4/9 anonim ***** válasza:
77%

Be lépési -> belépési

Vissza vonható -> visszavonható

Be mutassan -> bemutassam

Meg győzött -> meggyőzött

Be lépjek -> belépjek

Le mondható -> lemondható

Fel vehető -> felvehető

jan. 22. 09:26
 5/9 A kérdező kommentje:
Mikor egybe írtam, pirossal alá húzta, és gondoltam nem fogadja el. Mikor külön írtam,már nem javította át. Rég nem voltam fent,és gondoltam nem mindegy hogy írom ki. Tudom egybe kell írni őket. Nagyon nem értek hozzá, és nő sem mondta így érteni kell hozzá. Csak arról beszélt,hogy hány év után lehet pénzt ki venni, és többet érdemes fizetni hogy meg érje.Hívom őket és szólok még sem akarok be lépni.
jan. 22. 09:59
 6/9 A kérdező kommentje:
Csak arról beszélt hány év után lehet pénzt ki venni,de arról nem hogy többet érdemes fizetni,hogy meg érje.*
jan. 22. 10:18
 7/9 anonim ***** válasza:

Alá húzta -> aláhúzta

Meg érje -> megérje

Még sem -> mégsem

Be lépni -> belépni

jan. 22. 10:36
 8/9 anonim ***** válasza:
Ki venni -> kivenni
jan. 22. 10:36
 9/9 anonim ***** válasza:
#3: pedig szerintem jó lenne neked, ha elkezdenél takarékoskodni öreg korodra. És mindenki másnak is javaslom, aki még nem kezdett el.
jan. 22. 17:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!