Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Melyik bank ad lombard hitelt...

Melyik bank ad lombard hitelt cryptovalutára?

Figyelt kérdés
Szükségem lenne tízmillióra egy hét erejéig, fedezetként van cryptovalutám. Melyik bank vállal ilyet?
ma 04:04
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
4: 50% beszámítás lmao, álmodik a nyomor
ma 12:42
 12/21 anonim ***** válasza:
Milyen cryptovalutád van, tesó?
ma 12:46
 13/21 Hintalow ***** válasza:
Ám amúgy a fő problèma az lesz, hogy bár a teljes bankszektort nem ismerem, de ahonnan vannak infóim, ott maganszemèly vonalon private ügyfeleknek kìnálnak lombardhitel lehetősèget. Az pedig bankfüggően 50-100 milliós állománytól opció.
ma 12:48
 14/21 anonim ***** válasza:
A régi szép idők 98-ból, amikor 1 millió alatti árfolyamértékű mol és otp részvényeimre is kaptam lombardot és nyithattam vele mol és otp határidőt, mert én kis naív azt hittem, hogy az árfolyamok csak felfelé mehetnek... 🤣
ma 14:03
 15/21 anonim ***** válasza:
#14 repült a hàz is?
ma 15:23
 16/21 anonim ***** válasza:
A ház csak a devizahitel után.
ma 16:00
 17/21 anonim ***** válasza:

"Szükségem lenne tízmillióra egy hét erejéig"

Aha, gondolom megduplázod egy hét alatt, aztán visszaadod.

Talált?

ma 16:01
 18/21 A kérdező kommentje:

17

Neeem, anyád szolgáltatásait fizetném ki belőle.

Hintalow

Sosem volt még dolgom lombard hitellel, fogalmam sincs a követelményeiről.

12

BTC, XRP meg LTC főleg.

11

Miért, mennyi kéne? 50 ezer USDT 50 ezer dollárt ér. Miért kéne a hitel duplájánál több fedezet, amikor szó szerint bármelyik kriptotőzsdén középárfolyamon lesz belőle EUR? Nevetséges a gondolkodásod, gondolom, mennyire lehetsz hozzáértő.

10

Nem tudom elhalasztani

9

Igen, értem. Te érted? Hol tudnék középárfolyamon (vagy legfeljebb 1%-ért drágábban) forint készpénzre váltani 25 ezer USDT-t? Ja hogy nem tudod? Kösz az offolást akkor

ma 16:25
 19/21 anonim ***** válasza:
Mire van ekkora arcod, kérdező?
ma 16:39
 20/21 nb2019 ***** válasza:

Én az egész kérdést nem értem. Miért van szükséged 1 hétre normál pénzre? Nem úgy volt, hogy a crypto mindenre is alkalmas, az a csodafegyver, ami megment minket a gonosz pénzügyi rendszer gyarlóságától?

Vagy mégis lenne olyan eset, amikor nem megfelelő, és szükség van normál pénzre? Mert ha így van, akkor az be is árazza az értékét/értelmét.

ma 16:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!