Ha csak 50-100 ezer forint hitelre van szükségem, akkor melyik bankhoz forduljak?
Eddig még nem volt szükségem hitelre, de most egy kicsit nehezen indul az év. Alap jövedelmem papíron minimálbér. Plusz valamennyi egyéb juttatás.
Cofidist néztem, de érdekelne, hogy van-e jobb megoldás. Havi törlesztésűt szeretnék.
OTP az alap bankom, de ott nem vagyok jogosult folyószámla hitelre és a személyi kölcsön 500 ezertől elérhető.
Azért indult nehezen az év, mert 3 hónapig táppénzen voltam.
Így 177.000 ft helyett csak 140.000 Ft-t kaptam.
50-100 ezer forint viszonylag "kis" összeg, ha hitelt nézünk, nincs senki, akitől kölcsön tudnál ennyi kérni?
Ha nincs, akkor esetleg próbáld meg a Providentet, ők foglalkoznak ilyen összegű személyi kölcsönökkel, de megkérik az árát.
Sajnos a környezetemben se tudok olyat, aki annyira nélkülözni tudna.
Providentet is néztem, de csak "heti törlesztésűt" dobott fel, ami helyett inkább havit szeretnék.
Providentnel is van havi torlesztesu.
Mondjuk vagy menj be hozzajuk ha van a lakohelyeden kirendeltseguk vagy kerj visszahivast es mond el mit szeretnel.
De semmikepp se otthoni szolgaltatassal kerd hanem utalassal es havi torlesztesut.
Megneztem es valoban en sem talaltam havi kis torlesztesu kedvezmenyes hitelt.
En szeptemberben vettem fel 400kt 430kt kell visszafizetni 22honap alatt. Havi 20k.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!