Pénzvisszatérítés mikor jelenik meg a számlámon?
Nagyban függ a bankodtól, és a fizetési szolgáltatótól az átfutása.
Ugyanígy jártam a múlt héten, nekem aznap megtörtént a jóváírás, igaz olyan szerencsés volt helyzetem hogy a SimplePay-en keresztül ment OTP-s számlára, így bankon belül maradt a folyamat.
Amúgy a SimplePay-es visszatérítési értesítőben ez van:
"Amennyiben Ön bankkártyával rendezte az eredeti tranzakciót, akkor az e-mail megérkezését követően az Ön kártyakibocsátó bankjának elszámolási rendjétől függően a visszatérítés összege jóváírásra kerül a számláján. A jóváírás banktól függően akár több hetet is igénybe vehet. Amennyiben Ön a tranzakciót hitelkártyával hajtotta végre, a tranzakció sztornózott összege a hitelkártyához tartozó alszámlán kerül jóváírásra. Abban az esetben, ha a sztornózott összeg jóváírása 3 héten belül sem történik meg számláján, kérjük, szíveskedjen az eredeti tranzakció authorizációs kódjára hivatkozva érdeklődni a számlavezető bankjánál a jóváírás várható időpontját illetően."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!