Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Bankszámlára utalás működik...

Bankszámlára utalás működik más névvel is? Vagy már nem is kell hozzá név?

Figyelt kérdés

Eddig szoktak barátnőm nevére utalni, de most az én nevemmel könyvelték le. Simán működött.

Bankon kívüli utalás, de ezek szerint működik anélkül is.

tegnap 18:50
 1/7 anonim ***** válasza:
59%
Oda bármit be lehet írni, akkor is működik.
tegnap 19:08
 2/7 anonim ***** válasza:
61%
Ha azt írod be, hogy "kockásfülű nyúl", akkor is elmegy az utalás, csak a számlaszám legyen rendben.
tegnap 19:11
 3/7 A kérdező kommentje:
Így tudtam én s, viszont a könyvelésnél az én adataim vannak, ezek szerint nála is?
tegnap 19:14
 4/7 anonim ***** válasza:
A saját bankszámlakivonatodon az a név fog látszani kedvezményezettnek, amit beírtál. Az ő bankszámlakivonatán viszont a te neved fog látszani, mint küldő fél.
tegnap 19:33
 5/7 A kérdező kommentje:
Én a fogadó vagyok, az övét értelemszerűen látom, de nem a barátnőm neve van, hanem az enyém a kivonaton.
tegnap 19:48
 6/7 anonim ***** válasza:
Egy bankon kívüli utalásnál a küldő félnél a saját nevedet látod a saját kivonatodon egy beérkező utalásnál? Ez fura.
tegnap 20:01
 7/7 A kérdező kommentje:
Nem a küldő félénél, hanem a kedvezményezettnél, ahol a barátnőm neve szokott eddig lenni! Ezért gondolom, hogy ő is látja, viszont, ha így van, akkor nem engedem neki többet!
tegnap 20:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!