Tényleg van ilyen törvény a törlesztőrészletről?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem, hogy olvastam ezt valahol de igaz is? A törlesztő nem emelkedhet a duplájára? Van ilyen törvény ami meggátolja tényleg? Mert a törlesztőnk 26 volt és 60 ezerre emelkedett és nem bírjuk hiszen több mint a duplájára növekedett.. Most akkor ezt nem tehették volna meg a hitelezőnk? Kérlek segítsetek...2010. nov. 7. 13:36
1/6 anonim válasza:
Hát én ezt még nem hallottam, de ha van ilyen törvény az érdekes lenne.
Akkor sorra mennének perelni a bankokat az emberek.
A mi hitelünké nem nőtt a duplájára, hanem 4 év alatt 12 Ft-tal nőtt.
Akkor még "szerencsésebbek" vagyunk, lakáshitelről van szó, chf hitelünk van.
Igaz 15 éves futamidő.
2/6 anonim válasza:
Nincs ilyen törvény, viszont valami nem stimmel.
Elárulod, milyen típusú a hiteled, milyen devizanemű és mikor vetted fel?
3/6 A kérdező kommentje:
2 ével ezelőt vetük fel 4 milliót és 8 millió let belőle és a törlesztő is duplájára növekedet.
2010. nov. 7. 15:48
4/6 anonim válasza:
Ez egy JEN alapú jelzáloghitel? Csak akkor tudom elképzelni, hogy nagyon megnőtt a tartozás, de a több, mint 100% nem indokolt, csak ha esetleg türelmi idős volt előtte.
5/6 A kérdező kommentje:
Nme volt türelmi idő
2010. nov. 7. 18:37
6/6 anonim válasza:
Sajnos a válaszaidból még mindig nem tudom kideríteni, mi lehet a gond, mert kevés az infóm. Csak a hitel típusa alapján tudnék következtetéseket levonni, mi lehet az oka a részleted emelkedésének.
JEN alapú hiteled van, vagy más devizanemű?
Befektetéssel egybekötött kombi hiteled van, vagy egyszerű jelzáloghitel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!