Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Érdemes felvenni a munkás...

Érdemes felvenni a munkás hitelt ?

Figyelt kérdés

Ha felveszem a munkás hitelt

Onnantól számolják az 5eves munka viszonyt?

Én már 4-5 éve dolgozom

Az lenne a kérdésem hogy 5 évet kell dolgozzak folyamatban ha felveszem a hitelt ?

És ha fél év vagy 1 év után terhes leszek ?

jan. 1. 16:28
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom a bankok kidolgozták és hamarosan közzé fogják tenni a pontos feltételeket meg minden infót ezzel kapcsolatban.
jan. 1. 16:32
 2/14 anonim ***** válasza:
69%
Nem minden munkás veheti fel, de nem értem, mi értelme ennek a hitelnek, ha sokan nem vehetik fel, csak a fiatalok?...
jan. 1. 17:03
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen nem érdemes felvenni.
jan. 1. 20:37
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

az az értelme, hogy már a fiatalokat is eladósítják. Ha meg majd nem tudják fizetni, akkor jön az apróbetűs rész a 70%os kamattal vagy hasonló.

"Adós a kölcsönbeadó szolgája."

jan. 1. 20:38
 5/14 anonim ***** válasza:
Ha gyereket akartok inkább a babavárót vegyétek fel. Nem kötelező az egészet igénybe venni.
jan. 1. 21:54
 6/14 anonim ***** válasza:

A Kormányrendelet szerint az igénylést követő 5 évig - összesen maximum 90 nap megszakítás lehet - TB biztosítotti jogviszonnyal kell rendelkezned, ha ez nem így lesz, megszűnik a kamattámogatás.

Ha munkaviszonyból mész Csedre, gyedre, gyesre, akkor TB biztosított maradsz, de vigyázz, ha közben megszűnik a munkahelyet, míg a babával otthon vagy, akkor megszűnik a TB biztosítotti státuszod is, ekkor baj lesz a munkáshitellel. Ez a része nagyon nincs átgondova ennek a hitelnek.

tegnapelőtt 06:56
 7/14 anonim ***** válasza:
Szóval nincs diplomád, nem jársz egyetemre, de felvennéd ezt a hülye munkáshitelt és lefialnál marha fiatalon a semmire. Gratulálok! Eléri a korméány a célját!
tegnapelőtt 07:47
 8/14 anonim ***** válasza:

07.47, nem értek veled egyet annak ellenére, hogy tisztában vagyok vele, a kormány leginkább szavazatot szeretne a munkáshitellel "vásárolni", mivel eddig kimaradt ennek a rétegnek a "támogatása". Amiben viszont biztos vagyok, tapasztalom, rengeteg értékes, ügyes, sikeres fiatal van a nem diplomások között. Egy kiváló képességű szakmunkás sokkal többet érhet, mint egy büfészakos, vagy életképtelen diplomás (amúgy én is diplomás vayok, de igen nagyra értékelem a jó szakikat).

Én egyértelműnek jónak látom megigényelni a munkáshitelt azoknak, akik nem 1 bitesek, akiknek vannak céljaik, van értelmes tervük arra, mit kezdenek ezzel a pénzzel.

tegnapelőtt 09:16
 9/14 anonim ***** válasza:
#8 Természetesen szükség van a szakmunkásokra. Én csak arra világítottam rá, hogy ha 25 év alatti, 5 éve dolgozik, akkor max egy érettségije van, arra pedig nemigen talál jól fizető állást. Gyenge fizetésre pedig hitelt és gyereket is bevállalni elég nagy butaság.
tegnapelőtt 11:03
 10/14 anonim ***** válasza:
11.03-as, van olyan ismerősöm, aki nincs még 20 éves se, 350E a nettoja, illetve gyári dolgozók között is vannak magas jövedelműek a környékünkön 25 év alatt 400E feletti nettóval.
tegnapelőtt 11:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!