Van egy meglévő hitelem amit nem fizettem 170 napig!?????
Figyelt kérdés
Sziasztok! Meg állapodtam a bankal fizetem. nem kerültem behajtóhoz de tökésitették a tartozásom. de viszont fel kerültem a KHR listára igy az lenne a kédés Ha az el maradásom rendezem le vesznek az ados listárol??? Ugy hogy a hitel továbra is fent marad de az elmaradásom teljesen ki fizetemma 09:36
1/2 anonim válasza:
Nincs elmaradás, átstrukturálták a hiteled, a kht-en pedig nyomot hagyott, hogy volt ez az esemény, hogy a későbbiekben a hitelezők ne essenek abba a hibába hogy kölcsönt folyósítanak neked. A munkáshitelről ne is álmodj, ha erre megy ki a játék.
“Meg állapodtam” helyett megállapodtam
“De viszont” helyett vagy “de” vagy “viszont”
“Fel kerültem” helyett felkerültem
“El maradásom” helyett elmaradásom
“Le vesznek” helyett levesznek
“Ki fizetem” helyett kifizetem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!