Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Van egy meglévő hitelem amit...

Van egy meglévő hitelem amit nem fizettem 170 napig!?????

Figyelt kérdés
Sziasztok! Meg állapodtam a bankal fizetem. nem kerültem behajtóhoz de tökésitették a tartozásom. de viszont fel kerültem a KHR listára igy az lenne a kédés Ha az el maradásom rendezem le vesznek az ados listárol??? Ugy hogy a hitel továbra is fent marad de az elmaradásom teljesen ki fizetem

#bank #pénzügy #KHR #hitel #munkás hitel #Banki megállapodás
dec. 21. 09:36
 1/5 anonim ***** válasza:
81%

Nincs elmaradás, átstrukturálták a hiteled, a kht-en pedig nyomot hagyott, hogy volt ez az esemény, hogy a későbbiekben a hitelezők ne essenek abba a hibába hogy kölcsönt folyósítanak neked. A munkáshitelről ne is álmodj, ha erre megy ki a játék.

“Meg állapodtam” helyett megállapodtam

“De viszont” helyett vagy “de” vagy “viszont”

“Fel kerültem” helyett felkerültem

“El maradásom” helyett elmaradásom

“Le vesznek” helyett levesznek

“Ki fizetem” helyett kifizetem

dec. 21. 09:49
 2/5 anonim ***** válasza:
89%
A tökésítették helyett: tőkésítették
dec. 21. 10:25
 3/5 A kérdező kommentje:
Javítom a hibákat! De a kérdésre szeretném ha válaszolnának!
dec. 21. 15:15
 4/5 anonim ***** válasza:
Válaszoltak...
dec. 21. 16:21
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha rendezed a teljes elmaradásod, megszűnik az aktív KHR státusz, helyette 1 évig passzív KHR státuszod lesz. Ez a legtöbb bankban kizáró feltétel egy újabb hiteligénynél, de vannak bankok, ahol MAGREN státuszú passzív KHR-rel már hiteleznek. Minden esetet egyedieg bírálják, ki miért, mennyi ideig volt aktív státuszban, azóta mi változott? Létezik minden banknak belső tiltó listája is, ez azt jelenti, hogy még akkor sem biztos, hogy a bank ad hitelt, ha már a passzív státuszod is megszűnik, de korábban ebben a bankban csúsztál meg a hitellel.
dec. 22. 07:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!