Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » OTP lakástakarék pénztárt hol...

OTP lakástakarék pénztárt hol lehet ingyen kötni?

Figyelt kérdés
2010. nov. 7. 09:04
 1/10 anonim ***** válasza:

pl nálam:)

Mekkora összegűt szeretnél és merre laksz?

2010. nov. 7. 09:05
 2/10 A kérdező kommentje:
interneten gondoltam
2010. nov. 7. 09:06
 3/10 anonim ***** válasza:
ott sehol, mivel nyomtatványokat kell hozzá eredetiben aláírni
2010. nov. 7. 09:22
 4/10 anonim ***** válasza:
Nálam azért tudsz kötni, mert partnere vagyok az OTP lakástakarék pénztárnak és akármikor meg tudom kötni, mert megvannak hozzá a szükséges nyomtatványaim is.
2010. nov. 7. 09:24
 5/10 anonim ***** válasza:
Legegyszerűbb, ha bemész a bankba. Nov 14ig akciós, nincsen számlanyitási díj. Mi holnap megyünk a férjemmel.
2010. nov. 7. 09:48
 6/10 anonim ***** válasza:
Annak, aki nálam köt, szintén nincs semmi költsége, számlanyitási díja sem és a bankba sem kell bemenni hozzá, hiszen házhoz megyek:)
2010. nov. 7. 09:53
 7/10 anonim ***** válasza:

De bírom az ilyen kamikaze hiteleseket, a legrosszabbak.

Ment a bankfiókba, jobban jársz, szakképzettebb ügyintéződ van.

Bocsi előző, de tapasztalat.

Ez olyan mint amikor porszívót vennél, nem kell sehva menni házhoz megyek...

Pfuj, épp elég baj lett a hitelek miatt, mert még az is ügyintéző volt, aki a tescoban állt a pult mögött.

2010. nov. 7. 09:56
 8/10 anonim ***** válasza:

Hááát..., azért arról nekem is van némi tapasztalatom, mennyire "szakképzettek" a bankban és mennyire szakszerű, mindenre kiterjedő tájékoztatásban részesül az, aki a bankba megy szerződni, hiszen ott arra nincs idő, hogy az egész szerződést átbeszéljék mindenkivel a referensek, de erre én is csak azt mondhatnám, "bírom", amikor valaki ismeretlenül véleményt mond a szaktudásomról.

Abban igazad van, hogy sok a botcsinálta "tanácsadó", aki tegnap még esetleg bolti eladó volt, ma meg már azt hiszi magáról, hogy ehhez is ért, de szerintem nem szabad általánosítani.

2010. nov. 7. 10:05
 9/10 anonim válasza:
végül is igazat adok a felettem szólónak egy bankban mérik az ügyfélhívót főleg az OTP-ben, és egy ügyfélre max 10 perc juthat az igazság szerint így ha nagyon körülményes az ügyintézés is az ügyfeles megpróbálja hamar letüdni a bizniszt, és már az üzletkötőknek is ugyanazokat a továbbképzéseket kell elvégezni mint egy banki alkalmazottnak, sőt a banki alkalmazott is már a jutalékból él..ergo nincs különbség melyikhez mész
2010. nov. 14. 08:00
 10/10 anonim ***** válasza:

Egy saját OTP-s sztori: feltettem pár kérdést az épp ügyfelező ügyintézőnek, kértem tőle pl ASZF-et is. Fel volt háborodva, hogy "zaklatom", majd közölte, hogy erről a termékről fogalma sincs, mert még nem volt belőle oktatáson és különben is, neki rengeteg a munkája, nincs ideje a kérdéseim megválaszolására, a kért dokumentumot pedig nyomtassam ki az internetről. Az még hagyján, hogy nem tudott érdemben tájékoztatni, de az egyenesen felháborított, hogy egyes kérdésekben viszont félretájékoztatott!

egy hiteltanácsadó

2010. nov. 14. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!