Ha kölcsönt veszek fel, az ügyintéző kap utánam
valamit?
Figyelt kérdés
Meglepő módon kedves, bár rá is beszélt olyan dolgokra is amiket nem akartam.
9 M forintot vennék fel, kap utánam valamit ilyenkor aki intézi? Vagy miért ennyire ügyfélcentrikus?
dec. 20. 19:01
1/10 anonim válasza:
ha nem volna ügyfélcentrikus kirúgnák még aznap.
Nem kap jutalékot.
dec. 20. 19:16
2/10 anonim válasza:
Amikor lakáshitelt vettem fel, olvastam, hogy a futamidő végéig kap x %-ot.
dec. 20. 19:44
3/10 anonim válasza:
Jutalékot.
dec. 20. 19:57
4/10 A kérdező kommentje:
Most akkor döntsem el melyik igazam?🤣
dec. 20. 20:12
5/10 anonim válasza:
Kap jutalekot. Az ugyintezoknek tervszamaik vannak arra, higy mennyi hitelt kell kiadniuk.
dec. 20. 20:12
6/10 anonim válasza:
#5 attól, hogy vannak tervszámaik, attól még nem kapnak jutalékot. Ha banfiókból veszel fel hitelt, ők nem kapnak jutalékot, mert ők fizetésért dolgoznak. Ha független ügynöktől veszel fel, akkor ő kap.
dec. 20. 22:46
7/10 anonim válasza:
Jo, akkor nem jutalek, hivjuk mashogy, de ha nincs meg a tervszam akkor nem annyit visz haza a ho vegen mintha megvan.
dec. 20. 22:54
8/10 anonim válasza:
Egy fórumban azt írták, rossz ötlet a jelenlegi gazdasági helyzetben hitelt felvenni.
Nézd meg,milyen elbocsájtások vannak nyugaton is.
dec. 21. 03:31
9/10 anonim válasza:
A "független" tanácsadók vagy közvetítők kapnak jutalékot.
A banki dolgozók - ahogy már más is írta - nem közvetlenül jutalékot kapnak, de követve a bonuszuk függ attól, hogy hány szerződés megy át rajtuk, szóval ha xarul áll akkor tolni fogja az év végét. Plusz az extra szolgáltatásokért, amit árukapcsolással el lehet adni egy hitel mellé (pl. biztosítás) gyakran a banki alkalmazott is kap jutalékot.
dec. 21. 09:01
10/10 anonim válasza:
@9 Ennél azért bonyolultabb a helyzet, a bankoknak is vannak nettó értékesítési pozíciói, amelyek erősen jutalékosak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!