Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Ha szükségem lene 1 héten...

Ha szükségem lene 1 héten belül 70M Ft hitelre, amit 15 nap múlva vissza tudnék fizetni, azaz végtörleszteni. Mennyi ennek az ügyletnek a költsége?

Figyelt kérdés
dec. 6. 00:26
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ugylete valogatja. Tapasztalat alapjan azonban akinek igy van szuksege penzre az nem szokott 15 napon belul vegtorleszteni.

Ekkora osszeget nem tudsz 1 heten belul megkapni.

dec. 6. 04:25
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen méretű hitelek 99%-a jelzálog alapú, ami egy hét alatt át sem fut a sok adminisztráció miatt.

Aki még 70m nem jelzálog alapú hitelt kap annak általában van pár 100 millió amúgy is farzsebben....

dec. 6. 05:50
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
Gondolom van valami tutit tipszmikszes tét
dec. 6. 07:52
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Lombard hitelt veszel fel privátbanki ügyfélként. Zárolnak 75 millió forint értékű likvid értékpapírodat, és már meg is kaptad a hitelt.
dec. 6. 09:48
 5/5 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm, de a kérdés a költségre vonatkozik, megoldástól függetlenül tól-ig, ha valakinek van erre tapasztalata. Pl: Nekem megérne 1M HUF összeget, ha 15 napig nálam lehetne az összeg, utána visszafizetem. De mondjuk 2M-t már nem. Ingatlan ügyletről van szó egyébként.
dec. 6. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!