Lehet -e a következő történet átverés a Telegramon?
Kaptam egy olyan üzenetet, hogy keressem meg a telefonomon 5 turisztikai látványosságot, amit az üzenetküldő előre megad, és azokat fotózzam be (screenshot), majd küldjem el az illetőnek, aki az üzenetet küldte. Azt írta, hogy az öt képért 10 eurót kapok.
A link a következő: [link] - Telegram: Aline Macau
Azt írja, hogy.. Idézem: "Használhatja Revolut IBAN -ját vagy kriptoszámlája TRC20 címét (USDT)".
Nincs Revolutom, és kriptoszámlám sem.
Érdemes -e elkezdeni ezt a "munkát"? Le tudják -e szedni a bankkártyámról a pénzt a bankkártyámról, ha igényelnék revolutot?
A Telegram a csalók melegágya.
Rám hetente legalább egyszer rám ír egy ilyen külföldi nevű automata fordított sablonszövegeket írkáló csaló hogy valami nagyszerű pénzkereseti lehetőséget ajánljon.
Ezek szinte kivétel nélkül Nigériai szélhámosoké.
Egy időben szórakozgattam velük illetve megpróbáltam tudtukon kívül kinyerni a geolokációjukat. Bármit hazudtak magukról 5/5 nigériai volt.
Köszönöm a válaszokat, jár a zöld pipa. Jót szórakoztam én is, és legalább
hasznos volt, amíg megkerestem az 5 turisztikai látványosságot.
Bitkoint meg revolutot nem tervezek magamnak létrehozni.
Allami kemoldal XDDDDDD szerinted majd pont erdekli az orosz allamot par millio csalo es nehany ezer sportfogado, kriptos es komoly uzletember, akik cenzura nelkul szeretnenek titkositottan megosztani barmit? Szep konteo. Gondolom te is valami hopihe neobolsevik vagy
A telegram az egyik legjobb kozossegi app. Nekem se facebookom, se instam, nem hianyzik nekem, hogy cukorhegy rajtam is gazdagodjon. Nala csak az idot lehet elpazarolni
Állami tulajdon XD akkor az ember, akit két hónapja lekapcsolt a nagy demokratikus nyugat Párizsban, ő maga az orosz állam? Durva.
Putyin ellen elfogatóparancs van? Hol? A nagy demokratikus nyugaton? :DDDD számomra hiteltelenek egy ideje
Putyin pont ugyanakkora politikusbűnöző, mint a neobolsi bálványaid által ajnározott Zelensky.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!