Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Lehet -e a következő történet...

Lehet -e a következő történet átverés a Telegramon?

Figyelt kérdés

Kaptam egy olyan üzenetet, hogy keressem meg a telefonomon 5 turisztikai látványosságot, amit az üzenetküldő előre megad, és azokat fotózzam be (screenshot), majd küldjem el az illetőnek, aki az üzenetet küldte. Azt írta, hogy az öt képért 10 eurót kapok.

A link a következő: [link] - Telegram: Aline Macau

Azt írja, hogy.. Idézem: "Használhatja Revolut IBAN -ját vagy kriptoszámlája TRC20 címét (USDT)".

Nincs Revolutom, és kriptoszámlám sem.

Érdemes -e elkezdeni ezt a "munkát"? Le tudják -e szedni a bankkártyámról a pénzt a bankkártyámról, ha igényelnék revolutot?

dec. 5. 17:17
 1/8 anonim ***** válasza:
88%

A Telegram a csalók melegágya.

Rám hetente legalább egyszer rám ír egy ilyen külföldi nevű automata fordított sablonszövegeket írkáló csaló hogy valami nagyszerű pénzkereseti lehetőséget ajánljon.

Ezek szinte kivétel nélkül Nigériai szélhámosoké.

Egy időben szórakozgattam velük illetve megpróbáltam tudtukon kívül kinyerni a geolokációjukat. Bármit hazudtak magukról 5/5 nigériai volt.

dec. 5. 17:25
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
ÁTVERÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉS
dec. 5. 18:22
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, jár a zöld pipa. Jót szórakoztam én is, és legalább

hasznos volt, amíg megkerestem az 5 turisztikai látványosságot.

Bitkoint meg revolutot nem tervezek magamnak létrehozni.

dec. 5. 18:31
 4/8 anonim ***** válasza:
79%
Ezt a telegram maniat nem ertem. Ez egy orosz allami kemoldal. Minek regisztral oda valaki?
dec. 5. 18:50
 5/8 anonim ***** válasza:
81%
Odáig olvastam, hogy telegram
dec. 5. 18:56
 6/8 anonim ***** válasza:
0%

Allami kemoldal XDDDDDD szerinted majd pont erdekli az orosz allamot par millio csalo es nehany ezer sportfogado, kriptos es komoly uzletember, akik cenzura nelkul szeretnenek titkositottan megosztani barmit? Szep konteo. Gondolom te is valami hopihe neobolsevik vagy

A telegram az egyik legjobb kozossegi app. Nekem se facebookom, se instam, nem hianyzik nekem, hogy cukorhegy rajtam is gazdagodjon. Nala csak az idot lehet elpazarolni

dec. 6. 09:04
 7/8 anonim ***** válasza:
Mivel a telegram állami tulajdon, ezért ezen keresztül is kontrollálják a tagok adait. ehhez nem kell neobolseviknek lenni, pláne nem Oroszországban. Ha téged Putyin seggéből húztak elő és rubelben kapod a fizetésed, akkor értem a reakciót, de ez ettől komolyabb probléma. Olyan országról beszélünk, amelynek egyes számú vezetőjére elfogató parancs van kiadva.
dec. 6. 09:07
 8/8 anonim ***** válasza:
0%

Állami tulajdon XD akkor az ember, akit két hónapja lekapcsolt a nagy demokratikus nyugat Párizsban, ő maga az orosz állam? Durva.

Putyin ellen elfogatóparancs van? Hol? A nagy demokratikus nyugaton? :DDDD számomra hiteltelenek egy ideje

Putyin pont ugyanakkora politikusbűnöző, mint a neobolsi bálványaid által ajnározott Zelensky.

dec. 6. 09:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!