Be regisztrált valaki a revolut kártyámmal valami önéletrajz készítő programra és most rajtam követelik a pénzt, fizessek?

Figyelt kérdés

A program ideiglenesen ingyenes, majd le terhelik a bankkártyàt a próba időszak után . Ezért nem is vettem észre, mivel nem volt előleg vagy hasonló . Jött egy értesítés, hogy x összeget x oldal nem tud levonni. Utánna pedig e-mail amiben most fizetési felszólítást kaptam a programon belül, hogy fizessek ki X ezer forintot a próba időszak utánra.

Önéletrajz nem található benne, csak egy üres elkezdett valami.

Mi tévő legyek?

( revolut kártya,mostmár le van tiltatva )

dec. 5. 09:16
 1/2 anonim ***** válasza:
Esetleg az ügyfélszolgálatukra írhatnál, hogy csalás áldozata lettél és legyenek szívesek törölni azt a regisztrációt, esetleg ha van bármi adatuk az eset kapcsán azt szívesen vennéd, pl a tiédtől eltérő név vagy valami, mivel akkor van támpont, hogy ki követhette el a csalást.
dec. 5. 10:18
 2/2 A kérdező kommentje:

Az az erdekes hogy revolutos kartyaval történt volna a fizetés . Az e-mailemhez hozza van adva, teljesen az én nevemmel éltek vissza.

Az oldal neve CV makler.hu

dec. 5. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!