Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Miért utalt az OTP 15 ezer...

Miért utalt az OTP 15 ezer forintot?

Figyelt kérdés

Most jött pénz a számlámra 15 ezer ft. Applikációba közleményként azt írja hogy "ÁRUVISSZAVÉT ELLENÉRTÉKE"

Viszont ha letöltöm dokumentumként akkor ott már "OTP MASTERCARD PROMO 36,6 EUR" ír.

Nos hát semmilyen árut nem küldtem vissza, meg semmilyen promócióba nem vettem részt. Csak használtam a kártyát ahogy szoktam, de nem regisztráltam semmilyen promócióra.

Kapott még valaki ilyet?

dec. 1. 23:08
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Ja es a dokumentumba a forrás számla mező üres. Tehát biztos hogy az OTP utalta.
dec. 1. 23:11
 2/11 anonim ***** válasza:
Esetleg menj be a bankba, vagy hívd fel őket és elmomdják.
dec. 1. 23:27
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Valami cég elrontott és rossz tételt utalt vissza, valaki majd hiányolja.
dec. 1. 23:58
 4/11 anonim ***** válasza:
0%
Utald vissza oda, ahonnan jött, mert bűncselekmény, ha megtartod.
dec. 2. 07:23
 5/11 A kérdező kommentje:
Irtam hogy nincs megadva szamlaszám. Tehat nincs hova visszautalni.
dec. 2. 09:25
 6/11 A kérdező kommentje:
dec. 2. 09:31
 7/11 anonim ***** válasza:

Ha nem vettél részt tudatosan semmilyen promócióban, akkor valószínűleg a bank által előre meghatározott kritériumok teljesítéséért járó automatikus jutalomról van szó. Mivel november végén írták jóvá, gyanús, hogy valamit most könyveltek, ami x ideje véget ért. Talán.

volt egy ilyenük:

[link]

Tudom, azt mondtad nem regisztráltál, de azt hiszem maga a regisztráció erre nyáron volt - talán már elfelejtetted vagy más regisztráld helyetted (ez utóbbi azért furcsa lenne).

Amúgy az OTP fogja tudni csak megmondani, keresd az ügyfélszolgálatot.

dec. 2. 09:52
 8/11 anonim válasza:

Szia

Megtudtál valamit azóta? Én is kaptam ugyanúgy 15 szer ftot

dec. 2. 21:57
 9/11 A kérdező kommentje:
Megkerdeztem. Valami promóciós ajánlatért kapott összeg. Az otp adta
dec. 3. 14:52
 10/11 anonim válasza:
25k felett kellett ruhát venni és 15k visszajött érte, ha otp mastercard-al vetted.
dec. 10. 01:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!