Miért utalt az OTP 15 ezer forintot?
Most jött pénz a számlámra 15 ezer ft. Applikációba közleményként azt írja hogy "ÁRUVISSZAVÉT ELLENÉRTÉKE"
Viszont ha letöltöm dokumentumként akkor ott már "OTP MASTERCARD PROMO 36,6 EUR" ír.
Nos hát semmilyen árut nem küldtem vissza, meg semmilyen promócióba nem vettem részt. Csak használtam a kártyát ahogy szoktam, de nem regisztráltam semmilyen promócióra.
Kapott még valaki ilyet?
Ha nem vettél részt tudatosan semmilyen promócióban, akkor valószínűleg a bank által előre meghatározott kritériumok teljesítéséért járó automatikus jutalomról van szó. Mivel november végén írták jóvá, gyanús, hogy valamit most könyveltek, ami x ideje véget ért. Talán.
volt egy ilyenük:
Tudom, azt mondtad nem regisztráltál, de azt hiszem maga a regisztráció erre nyáron volt - talán már elfelejtetted vagy más regisztráld helyetted (ez utóbbi azért furcsa lenne).
Amúgy az OTP fogja tudni csak megmondani, keresd az ügyfélszolgálatot.
Szia
Megtudtál valamit azóta? Én is kaptam ugyanúgy 15 szer ftot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!