Az Erste George applikációba mától nem tudok belépni,mert azt írja ki hogy az operációs rendszer elavult, frissítést nem hajt végre az android, eddig akkor hogyan működött, lehet tenni valamit?
Igen.
Tudsz venni egy normális telefont.
"Tudsz venni egy normális telefont."
Semmi baj nem volt/nincs ezen kívül a Huawei-jel, ami egy nagyon normális telefon (szerintem nem véletlenül nyírták ki) és ezt a remek telefont csak azért kell lecserélni, mert ezek a ... rákényszerítik az embert és ez teljesen felháborító dolog szerintem!
Nem mindenki szereti váltogatni a telóját úgy, mint más az alsóneműjét.
Én is elégedett voltam vele teljesen és legalább 6 éve szolgált már hűségesen. Nekem a szívem szakad meg konkrétan, hogy le kell cserélnem.
Kérdező!
Sajnos csak az újabb teló fogja megoldani a problémádat és sajnos egyre több más applikáció is csak az újabb verziókkal fog futni. :(
5
Majd 40-50 fölött, amikor olvasószemüvegre lesz szükséged, ezt a véleményedet el fogod engedni...
7
Az applikációk betűmérete nem zoomolható.
Ha pedig az egész telefont "megnagyítod" a beállításokban, akkor egy csomó app nem fog normálisan működni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!