Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Az Erste George applikációba...

Az Erste George applikációba mától nem tudok belépni,mert azt írja ki hogy az operációs rendszer elavult, frissítést nem hajt végre az android, eddig akkor hogyan működött, lehet tenni valamit?

Figyelt kérdés
Huawei Mate 10 lite a telefonom. Minden nap használtam a George-ot. Ezen utaltam, intéztem mindent, mától meg nem léphetek be, mert elavult.
nov. 25. 17:51
 1/9 anonim ***** válasza:
46%

Telefon frissítés

Ügyfélszolgálat

nov. 25. 18:08
 2/9 anonim ***** válasza:
22%

Igen.

Tudsz venni egy normális telefont.

nov. 25. 18:14
 3/9 anonim ***** válasza:
72%
Üdv a klubban. Nekem Huawei P10 lite volt, és pont ugyanezért vettem egy hónapja új telefont. Android 7 volt rajta, már évek óta nem lehetett frissíteni. Egyelőre csak a George és a Booking nem ment rajta, de gyanítom, hogy idővel egyre több applikációnál jött volna elő a probléma.
nov. 25. 20:46
 4/9 anonim ***** válasza:

"Tudsz venni egy normális telefont."

Semmi baj nem volt/nincs ezen kívül a Huawei-jel, ami egy nagyon normális telefon (szerintem nem véletlenül nyírták ki) és ezt a remek telefont csak azért kell lecserélni, mert ezek a ... rákényszerítik az embert és ez teljesen felháborító dolog szerintem!

Nem mindenki szereti váltogatni a telóját úgy, mint más az alsóneműjét.

Én is elégedett voltam vele teljesen és legalább 6 éve szolgált már hűségesen. Nekem a szívem szakad meg konkrétan, hogy le kell cserélnem.

Kérdező!

Sajnos csak az újabb teló fogja megoldani a problémádat és sajnos egyre több más applikáció is csak az újabb verziókkal fog futni. :(

nov. 25. 22:45
 5/9 anonim ***** válasza:
69%
#3 vagyok. Én is sajnálom, mert szerettem nagyon a régi telefonom. Kicsi volt és könnyű, hasonló méretűt már csak 200+ ezres kategóriában találtam, pedig ez anno 30 ezer Ft volt. Tiszta baromság, hogy egyre nagyobbak a telefonok, semmi értelme.
nov. 26. 18:32
 6/9 anonim ***** válasza:
30%

5

Majd 40-50 fölött, amikor olvasószemüvegre lesz szükséged, ezt a véleményedet el fogod engedni...

nov. 26. 23:32
 7/9 anonim ***** válasza:
69%
A betűket bármekkora telefonon ki lehet nagyítani.
nov. 27. 14:15
 8/9 anonim ***** válasza:
Hasznàld a webet vagy új teló
dec. 5. 14:59
 9/9 anonim ***** válasza:

7

Az applikációk betűmérete nem zoomolható.

Ha pedig az egész telefont "megnagyítod" a beállításokban, akkor egy csomó app nem fog normálisan működni.

dec. 9. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!