Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Mennyi hozamot tudtok elérni...

Mennyi hozamot tudtok elérni a megtakarításotokkal évente?

Figyelt kérdés
Próbálkoztam Etf,Kripto,Részvénnyel de igazaból adózás utan 5% fölé nem tudom kihozni.
nov. 23. 20:00
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Idén az állampapír 19%-ot hoz.

A részvényeken azért több a haszon.

És van egy kis kripto is, az most 145% körül áll.

nov. 23. 20:22
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Valamit nagyon rosszul csinálsz ha 2024-ben nem jött össze több 5%nál.

PMÁP az elmúlt évben 16-19% között hozott adómentesen. All-World ETF, például EUNL az elmúlt 1 évben 33% pluszban van euróban. SP500 ETF 37% plusszban van euróban. De még az európai tőzsdék is magsan verik az 5% hozamot, a DAX az elmúlt 1 évben 20%ot nőtt euróban.

nov. 23. 20:25
 3/9 anonim ***** válasza:
34%

1: "Idén az állampapír 19%-ot hoz." IDÉN????

Tavasz elején jártak le a 19%-osak, most 6% alatt van már.

nov. 24. 12:32
 4/9 anonim ***** válasza:

Ha csak usdt-ben tartod a pénzt, arra a kamat 7% körül van mindenhol.

Erre még az emelkedés amit a dollár elért a ft-al szemben...

Többnek kellene lennie mint5%

nov. 24. 12:51
 5/9 anonim ***** válasza:

" usdt-ben tartod a pénzt"

Usdt? Az mi és hol adnak rá nettó 7% kamatot (minden költség levonása után)?

nov. 24. 13:10
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
#3: mivel a 2023as inflacio 17% felett volt, azok a papirok amelyek kamata az elozo evi inflaciohoz van kotve, azok a 2024es kamatfizeteskor 17% feletti kamatozasra valtoztak es azt a kamatot 2025ben fogjak kifizetni.
nov. 24. 13:14
 7/9 anonim ***** válasza:

6: Aha, értem, köszi.

Nekem aranyban és ingatlanban van és egyelőre veri az állampapírt.

Nincs bérbeadva, hanem az értéknövekedés tárolóra 100% 2 év alatt.

Ez nem jelent reálértéknövekedést különben, hiszen 2017-ben megduplázták a forgalomban lévő KP-t, az árazódik be azóta, egyik szegmens után a másikban, időeltolódással.

De aki sem fizetésemelést nem tudott kapni, de nem vett értékálló dolgokat, és még most sem csupkedi magát, hogy váltson, mozduljon, az most nagyon lecsúszthat.

nov. 24. 13:19
 8/9 nb2019 ***** válasza:
3-as: Bizony, 2025 február-július között fognak a PMÁP-ok fordulni, addig a 2023-as inflációnak megfelelően 18,6-19,1%-os a hozamuk sorozattól függően. Igen, egy 2028/K vagy 2026/I sorozat még több mint fél évig ennyin ketyeg, ezeknek a jövő éves átlaghozama is még 10% felett bőven. (Igaz a fordulás után 1 évig csak 5% körül lesznek). Emiatt nem szabad csak 1-1 évet kiragadni, hanem hosszabb távot kell nézni akár kötvényben, akár részvényben fektetsz be.
nov. 24. 13:25
 9/9 anonim ***** válasza:

5/8

Szerintem a Google a barátod, de ha ennyire nem vagy képes, akkor inkább hagyd a πcsába😀

nov. 24. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!