Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Bankmonitoron CIB ECO ingyenes...

Bankmonitoron CIB ECO ingyenes bankszámla nyitható újra?

Figyelt kérdés

Két évig ingyenes volt, ez csak másodlagos számla volt, a fő számlám a K&H-nál van.

Ha bezárom a CIB ECO-t, akkor mondjuk januárban tudok nyitni újat a bankmonitoron keresztül úgy hogy két évig megint az ingyenes bankmonitoros kedvezményes díjcsomag legyen?

nov. 23. 11:26
 1/4 Koplárovics Béci ***** válasza:

Rányomtam a Promóciós szabályzatra, és választ kaptam a kérdéseidre.

Előszöris egyelőre december 31-ig tart a promóóció, tehát jabuárban már nem biztos, hogy ugyanazok lesznek a feltételek. Másrészt azt is írja még eléggé az elején, hogy promóció kezdő időpontjában (2024 január 1.) nem volt a CIB-nél számlája.

Tehát nem tudod eljátszani a trükköt.

nov. 23. 12:07
 2/4 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm!
nov. 23. 14:22
 3/4 A kérdező kommentje:
Esetleg be tudnád linkelni a dokumentumokat?
nov. 23. 15:18
 4/4 Koplárovics Béci ***** válasza:

[link]

Egyébként: elindítasz egy bankszámlaösszehasonlítást, megkeresed a CIB Eco számlacsomagot a találatok között, részletek, és ott lesz egy Promóciós szabályzat. Nem rakétatudomány.

nov. 23. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!