Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » CIB Bankban ha a régi számlám...

CIB Bankban ha a régi számlám megszüntetése után pár hónappal újat nyitok, ugyanazt a számlaszámot kapom vissza?

Figyelt kérdés

Ugyanabban a fiókban nyitnám meg, tehát az első 8 szám tuti nem változik.

A középső 8 pedig az ügyfélazonosító szám, ezt korábban a fiókban mondták nekem.

De vajon teljesen ugyanazt a 24 számból álló számsort kapom vissza vagy valamennyire el fog térni az új?

ma 14:19
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Biztos, hogy nem kapod ugyanazt.
ma 14:27
 2/4 anonim ***** válasza:
Szinte biztos hogy másik számla számot fogsz kapni! Én OTP bankal jártam igy! Az első OTP bankos számlám 13 hóanpot élt. Majd megszüntettem 13 hónap után. AAkkor át mentem a K és H-hoz. Ott két évig volt számlám. Majd vissza mentem az OTP Bankhoz. És az OTP banknál teljesen új számla számot kaptam.
ma 15:04
 3/4 A kérdező kommentje:

Ezt gyakorlatból tudod vagy honnan?

Nem akarlak kétségbe vonni, leírom, hogy miért kérdezem.

Hasonló helyzetben más valakinek, aki újra nyitott CIB-es számlát, csak a fiókazonosító rész változott meg. Mert ő amúgy is másik városban nyitott.

De összenézte és az összes többi passzolt a régivel.

Na most ha a régi fiókban nyitná újra vajon hogyan térne el? Eltérne-e?

Lehet kicsit furcsa kérdés lesz, de azt hiszem fel fogom hívni a CIB telebankját.

ma 15:04
 4/4 anonim válasza:
Mi a búbánatért kapnád ugyanazt a számlaszámot? És ha valaki 5 számlát nyit, akkor mind az 5 számlaszáma ugyanaz lesz...? Egyébként is, mi jelentősége van ennek...?
ma 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!