Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Cetelem hitelhez kell névreszó...

Cetelem hitelhez kell névreszóló telefonos előfizetés? Vagy bármilyen előfizetés lehet? Ellenőrzik a telefon társaságnál?

Figyelt kérdés
A leírásban ez szerepel : ,,Tartózkodási címen vezetékes telefonon vagy előfizetéses mobiltelefonon való közvetlen elérhetőség,, Az a helyzet, hogy minden telefonszámunk ( mobil,otthoni net+tv+vezetékes telefon) a Telekomnál van Magenta csomagban, de a testvérem nevén. Anno amikor én még kiskorú voltam (14 éve ő vette az első telefonom és ezt egészítettük ki,a kedvezmények miatt maradt az ő nevén) Természetesen én fizetem, nálam van a készülék, én használom. A cetelem hitelbírálatnál vajon rákeresnek erre, kiadhatja a telefon társaság ezt az adatot? Amúgy van egy kártyás szám az én nevemen ugyanígy a Telekomnál, de azt meg anyukám használja. Melyiket írjam be kontaktnak? A munkahelyi stimmel.
nov. 23. 10:06
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!