Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Munkáshitel felvételénél...

Munkáshitel felvételénél nézni fogják a végzettséget?

Figyelt kérdés

Cikkeket, amit néztem ott a kritériumoknál nem láttam, hogy kizáró ok lenne, ha van felsőfokú végzettség (lehet később belekerül). Nekem most pont tökéletes lenne egy ilyen hitel, nemrég szereztem diplomát, ezért úgyis röghöz vagyok kötve. Viszont ez az, hogy van felsőfokú végzettségem. Annyit olvastam, hogy a kormány azoknak szánja, akik nem kezdtek felsőfokú tanulmányokba, de nem tudom, hogy azért lesz-e lehetőség, hogy mi is felvehessük.

Hogyha felvehetem, akkor vajon január 1-jén lesz esély arra, hogy fel tudjam venni (pl. online)? Az a baj, hogy másnap van a születésnapom, amivel már 26 leszek.

nov. 13. 09:25
 1/6 anonim ***** válasza:
61%
Neked elérhető lett volna a diákhitel, nem? Én is úgy értelmeztem, hogy ez azoknak szól, akik nem vehetnek fel diákhitelt. De ki tudja. Utána még pár évig add el magad az országnak kis pénzért.
nov. 13. 09:37
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Még nincs kidolgozva a pontos szabályzat. Majd kiderül a diákhiteles rész, én úgy értelmeztem az előzetes infókból, hogy a felvétel pillanatában ne legyél jogosult diákhitelre.

Várd meg a pontos leírást. Egyébként meg jan 1 ünnepnap, szóval nem látok sok esélyt erre

nov. 13. 09:40
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szinte biztos, hogy azok is ki lesznek a munkáshitelből zárva, akiknek már van diplomája, mert nem őket célozza ez a támogatás
nov. 13. 13:14
 4/6 anonim ***** válasza:
66%

Ezt te buktad.

Január 2-án már 26 éves leszel. Tök mindegy hogy be tudnád e adni 1-én vagy sem, mert 1-én már 11 hónapja és 30 napja betöltötted a 25-öt.

nov. 13. 14:10
 5/6 anonim ***** válasza:
56%
26evet be nem toltottnek jar elozo
nov. 13. 23:20
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként nézik a végzettséget, nem lehet felsőoktatásban szerzett okleveled.
nov. 20. 23:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!