Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Lenne pár kérdésem a bankhoz. ...

Lenne pár kérdésem a bankhoz. Ez lehetséges?

Figyelt kérdés

Vettem fel kölcsönt, viszont láttam hívtak Pestről. Lenne pár kérdésem feléjük, mennyire megértőek vagy csesznek le egy telefonhívásba?

Ha esetleg olyan dolgot találnának vagy bármi ami nekik nem tetszik.

Ilyenkor megértőek és segítenek?

nov. 12. 11:38
 1/5 anonim ***** válasza:
83%
Mindenben segítik az ügyfelet. Nem kell a fővárosba menned. A legközelebbi helyi bankba besétálsz, és mindenre válaszolnak. Az az érdekük, hogy az ügyfelük maradj.
nov. 12. 11:48
 2/5 anonim ***** válasza:
22%
LoL
nov. 12. 11:59
 3/5 anonim ***** válasza:
76%
Sőt, velem a banki telefonos ügyfélszolgálat is mindig nagyon udvarias volt. Lehet, hogy simán elég, hogyha felhívod őket telefonon.
nov. 12. 11:59
 4/5 anonim ***** válasza:
83%
Minden banknak van callcentere akinek az a dolga, hogy segítsen, akkor is ha idióta az ügyfél. Szóval no para.
nov. 12. 12:03
 5/5 anonim ***** válasza:
77%
Engem csak az érdekelne, hogy hogyan lehet ennyi szorongással élni...?
nov. 12. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!