Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Nem értek annyira ehhez, ki...

Nem értek annyira ehhez, ki mit gondol? Feltételezem mindenki ezt csinálná ha lehetne, nem?

Figyelt kérdés

A forint folyamatosan gyengül már évek óta és valszeg a következő 1 évben is folytatódni fog.

Azon gondolkodtam, hogy vajon magasak lehetnek a költségei a deviza számla fenntartásának, illetve majd mondjuk 1 év múlva visszaváltásának? Eurót, forintra pl. Gondolom nem én vagyok az egyetlen, akinek megfordult ez a fejében, tuti van valami hátulütője, ha más nem is magas költségek, nem?

nov. 11. 10:37
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
8-as vagyok, sejtettem, hogy a többségnek nem fog tetszeni, hogy valaki kívülről úgy ítéli meg, hogy Magyarország egy nagy kupac trutyi, de sajnos ez így van. aki nem hiszi, járjon utána. azt meg kevésbé tudom elképzelni, hogy azért lettem lepontozva, mert mindenki olyan elégedett mindennel az országban, és szuper ott élni.
tegnapelőtt 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!