Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Korábban vettem fel személyi...

Korábban vettem fel személyi kölcsönt. Csináltattam hitelkártyát is. Mi történt?

Figyelt kérdés
A hitelkártya kerete 500.000 ft. Ha abból veszek le, ugye kamatozik amíg nincs visszatöltve max összegre az 500.000 ft-.ra. Mivel költöttem belőle 380 ezer forintot, maradt (121 ezer ft rajta ) nem engedett fel venni újabb személyi kölcsönt mert ugye tartozásom volt. A lényeg hogy 379 ezer forintot felraktam rá, hogy tudjak felvenni. Szépen fokozatosan építettem, majd mire kitoltam 500-ig, újabb -53 ezret írt ami még szükséges volt az 500-hoz. Feltöltöttem most este, ugye az már csak holnap reggel érkezik meg. Most nézem az alkalmazásban hogy újból 121 ezret ír és megint -379 ezer forint tartozást. Az egész fizetésemet beleöltem, tranzakcióknál is ott van hogy be ment a pénz a hitelkártyára, van es screenshotom rola mikor 446 ezernél jártam. Ugye nem veszett el a pénz? Csak bugos az app? Ha holnap reggelig nem frissül be megyek az otp-be megkérdezni mi a baj. Esetleg valaki járt így?
nov. 4. 22:37
 1/4 anonim ***** válasza:
83%

Ha abból veszek le

Mármint vettél fel kp-t vele automatából? Mert annak még akkor is k*rva nagy a kamata ha visszatöltöd a keretösszeget.

nov. 4. 22:53
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Pénz nem veszik el, de menj be a bankba. Ott tudnak 100%-os infót mondani.
nov. 5. 00:32
 3/4 anonim ***** válasza:
71%
Na ezért nem való pénzügyi analfabétáknak a hitelkártya.
nov. 5. 10:16
 4/4 anonim ***** válasza:
Sok minden elképzelhető. Lehet, hogy az appot nem mutatja/máshogy mutatja/nem számolja bele a zárolt egyenlegeket, csak a könyveltet. Vagy 25-én volt a kivonatkészítés napja, és onnantól mást mutat...
nov. 5. 11:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!