Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Mikor kapom meg a pénzem vagy...

Chii39764 kérdése:

Mikor kapom meg a pénzem vagy mit csináljak?

Figyelt kérdés

2 hónappal ezelőtt rendeltem egy öntapadós krétatáblát eMAG-on, utánvéttel kifizettem, de csak aztán vettem észre, hogy nem azt küldték ki, így hát visszaküldést kértem pénz visszafizetéssel az űrlapon megadott számlaszámra, de ez a mai napig nem történt meg, illetve nem érkezett be az összeg.

Többször is felvettem a kapcsolatot az online ügyfélszolgálattal ez idő alatt, a legutóbbi megkeresésemkor (2024.10.10.) azt a választ kaptam, hogy felvették a kapcsolatot a partnercéggel és az összeg néhány napon belül megérkezik a számlámra, de azóta már a 14 napos átfutási idő is rég eltelt és az összeg még mindig sehol.Per pillanat az élő ügyintézős ügyfélszolgálat elérhetetlen, csak az intelligens asszisztens Diát kapcsolja be állandóan. Meddig várjak még vagy mit csináljak?

(Gondolom a külföldi banktól és devizától is függ a dolog, de már kezd felháborító lenni)

tegnap 16:41
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
eMAG csak egy közvetítő cég, hogyha külföldi cégtől rendeltél, neked kellene felvenni a kapcsolatot a partnercéggel, másképp sose érsz a végére. Azt viszont tudnod kell, hogy sok a tróger, nagy rá az esély, hogy bebukod az összeget, ezért veszélyes külföldről hozatni dolgokat.
tegnap 17:21
 2/2 anonim ***** válasza:
Visszaküldted-e azt, amit tévedésből feladtak, te meg átvetted?
tegnap 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!