Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Szép kártyánál hogyan tudok...

Szép kártyánál hogyan tudok bizonylatot kérni az előleg fizetéséről?

Figyelt kérdés
Szálláshelynek elutaltam az összeget, és kérték, hogy az utalásról küldjek nekik bizonylatot. Na de miután elutaltam a szép kártya appban a pénzt, a pénz eltűnt a számlámról, nyoma meg semmi. Se egy menü, hogy bizonylatok vagy valami. Hogyan tudok másolatot/bizonylatot így küldeni a szálláshelynek az utalásról?

nov. 4. 13:02
 1/2 anonim ***** válasza:
53%
Az applikációban kattints rá arra a tételre, akkor előjönnek a részletei és csinálj róla screenshotot nekik.
nov. 4. 13:19
 2/2 anonim ***** válasza:
Én mikor utalok online, akkor ott van olyan opció, hogy kapjon a szálláshely értesítést az utalásról, vagy sem. Azt előre kell beállítani...
nov. 4. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!