Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Privát banki ügyfél, vagy...

Privát banki ügyfél, vagy csak kiemelt ügyfél lehetek?

Figyelt kérdés
80M Ft lenne befektetve a bankba, viszont valahol van Privát Banki ügyfél státusz, mint a KH meg az Raiffeisen, de ugyanakkor van kiemelt/prémium ügyfél státusz is ami már kisebb összegtől elérhető. Honnan tudom h én melyikre vagyok jogosult? Hiába néztem át az oldalakat, nem találtam erre vonatkozó infót. Iletve a többi banknál sem találtam adatot, hogy mekkora összegtől milyen lehetőségek vannak...
nov. 3. 10:38
 1/4 anonim ***** válasza:
41%
És ez itt úgy nézett ki, mint valamelyik említett bank ügyfélszolgálata...?
nov. 3. 10:42
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Kh premium 8-50 millio kozotti mrgtakaritasra van, privat bank 50-150 millio kozott, kiemelt privat pedig 150 milliotol.

[link]

A Rafaisen privat banking pedig 50 milliotol erheto el

[link]

nov. 3. 11:30
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségedet.
nov. 3. 12:14
 4/4 anonim ***** válasza:
Az OTP-nél 40 misi a privátbanki szolgáltatás alsó határa.
nov. 4. 11:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!