Ha vegrehajtotol el kerem a tartozasom az inkasszot a kartyamrol meg szuntetik?
Udv mindenki! Mint fent emlitettem ha el kerem a tartozasom akkor varhatom azt hogy megszunik az inkasszo a kartyarol?
Egyszer elkertem mar vegrehajtotol mire sikerult bele egyezniuk a munkahelyemen le epites volt..
Most uj munkahellyel szertnem ujra elkerni toluk.
Aki volt mar ilyen helyzetbe annak sikerult ujra elkerni? Es ha el adtak az inkasszot le veszik a kartyamrol?
Akkor őket keresd meg és érthetően mondd el mit szeretnél. Nyilván ha látják a hajlandóságot a fizetésre akkor ők is hajlani fognak a részletfizetésre
Bár ha egyszer már ugyan erre a tartozásra kértél részletfizetést és azt se teljesítetted akkor lehet nem fognak belemenni
Hát az "elkérem a tartozásom" és a "részletfizetésben szeretnék megállapodni a végrehajtóval" dolog nekem nem ugyanaz.
Jó, hogy sikerült érthetően megfogalmaznod a kérdésed.
Ha a végrehajtóval meg tudsz egyezni részletfizetésben, akkor nyilván az inkasszót visszavonja a bankszámládról (nem a kártyáról...) amíg a részleteket megfelelően teljesíted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!