Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Prepaid kártyát melyik bankban...

Prepaid kártyát melyik bankban lehet kérni? Van ilyen valakinek?

Figyelt kérdés
Az Otp-ben van tempó szla csomagom, ahhoz úgy tudom nem lehet virtuális kártyát kérni. Ezért gondoltam, hogy ilyen előre feltölthető kártyát igényelek valahol, hogy tudjak a Temun vásárolni.

#Prepaid kártya- Temu
okt. 26. 18:13
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Teljesen felesleges bonyolítani, nyugodtan meg lehet adni a rendes bankkártyát is, de ha ennyire majrézol, akkor nyiss egy Revolut számlát.
okt. 26. 19:16
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Ezt hol lehet nyitni, és hogyan?
okt. 26. 19:44
 3/5 anonim ***** válasza:
Töltds le a telefonodra a Revolut appot, ott tudsz regisztrálni.
okt. 26. 19:50
 4/5 anonim ***** válasza:
18%
A hitelkártya kivételével minden kártya "pre paid"... 🙂
okt. 26. 20:34
 5/5 anonim ***** válasza:

Használhatsz debit és credit kártyát.

A debit kártya (bankkártya) egy bankszámlához kapcsolódik és az ott tárolt pénzzel tudsz fizetni.

Credit kártya (hitelkártya) esetében a bank egy hitelkeretet biztosít számodra amit elköltesz és a megadott határidőig vissza kell fizetned a banknak. Ha ezt nem teszed meg elég magas kamatot számít fel a bank a késedelem miatt.

Ha internetes vásárlás miatt van szükséged egy elkülönített számlára akkor keresd meg a számlavezető bankodat hogy tudnak-e ilyen számlát biztosítani. Az OTP-nél régebben volt ilyen.

Ha nincs akkor kell nyitnod egy másik bankszámlát. Revolut egy internetes bank. Előnye hogy ingyenes a számlavezetés. Hátránya hogy ha problémád van, nincs magyar bankfiók. Litvániába mehetsz reklamálni.

Én is internetes vásárlásra használom a Revolut számlámat de nagyobb összeget nem tartok rajta.

okt. 26. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!