Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Megbízható lehet a Maybank?...

Megbízható lehet a Maybank? Mit lehet tudni róla?

Figyelt kérdés
okt. 25. 16:49
 1/6 A kérdező kommentje:

1 és ez mit jelent?

A kérdésem azért áll, mert van számlám és nem kevés pénz is már ott, csak a bizalmam olyan szinten elvette az élet, hogy nem mertem még befizetni a szolgáltatási díjat...

okt. 25. 17:08
 2/6 Hintalow ***** válasza:
100%

Igen megbízható, a Maybank Malajzia legnagyobb lakossági bankja, és top banki szolgáltatók között van Malajziában, Szingapúrban és Indonéziában.

Ha számlád van ott, akkor bizonyára ezen három ország valamelyikében élsz, és találkozhatsz eleget a reklámjaikkal, hirdetéseikkel, bankfiókjaikkal (kb. mint nálunk az OTP)

Ezen kívül többet nem tudok értelmezni a kérdésből.

okt. 26. 09:49
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem élek kint, külföldi ismerős által ismertem csak meg.
okt. 26. 13:17
 4/6 A kérdező kommentje:

infor@mbk2u.com

Ez a hivatalos email lehet ?

okt. 26. 14:22
 5/6 Hintalow ***** válasza:

Fogalmam sincs. Amúgy ha nem a tèrsègben èlsz, akkor mit szeretnèl egy világ túlsó felèn lèvő banktól, ami a fent emlìtett országokban nyújt számlavezetèsi szolgáltatást az embereknek, teljesen más szabályozói ès kultúrális környezetben, valamint jtalán esetleg angolul tudnak kommunikálni.

Mièrt szeretnèl tőlük bármit is?

okt. 27. 07:13
 6/6 A kérdező kommentje:
Megkerestem őket facebookon. Az email egy hihető kamu volt, hasonlóan mint amikor gls meg más cégek nevében még oldalakat is csinálnak, hogy átverjenek. Online bank részét ettől függetlenül tudtam volna használni, de így nyilván más, hogy átvertek.
okt. 27. 07:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!