OTP azonnali kártyák közti utalással küldött pénz nem érkezett meg. Mitől lehet ez?
Figyelt kérdés
Vagyis megjelent nálam, de ezt írja:
készpénz/előleg beállítása
És a számlámnál sem jelent meg az összeg reggel 5 óta. Ez mitől van? Már több százszor küldtem/fogadtam így pénzt, még soha nem volt ilyen.
okt. 24. 15:25
11/12 anonim válasza:
Szombat-vasárnap nem munkanap. Ha pénteken üzlet zárásig nem kaptad meg, akkor szinte biztos, hogy hétfőig nem lesz már változás a pénzküldés/utalás terén.
Kártyás vásárlásoknál előfordul, hogy nem azonnal, csak később érkezik meg a terhelésről az üzenet, bár inkább csak néhány perc késés jellemző, nem több óra.
12/12 A kérdező kommentje:
#11 De az üzenet egyből megjött és az alkalmazástól is jött értesítés, hogy levonta. De a számlán lévő összeg nem változott. Ez a furcsa, mert ilyet soha nem tapasztaltam. De abban biztos vagyok, hogy le fogják vonni :D
okt. 26. 18:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!